cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Do kdaj voziček ?

clock-img

08.02.2006, 18:35

clock-img

mata

pencil-img

116

Imamo 17 mesečno punco in ne kaže več nobenega zanimanja za prevažanjem z vozičkom ,radi bi ga prodali ,a se bojimo da je prekmalu. kakšne so vaše iskušnje ? Hvala za odgovore

clock-img

08.02.2006, 18:45

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Ko naša več ni kazala zanimanja za vožnjo v vozičku,smo ga nehali uporabljat. Zdaj je stara 2 leti in 1 mesec, pa ga ne uporabljamo.

clock-img

08.02.2006, 18:47

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Če do zdaj ni prišel v poštev ga kar prodajte. Po drugem letu so že zelo gibljivi.

clock-img

08.02.2006, 19:27

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Mi še ga full uporabljamo, mali je star 19mesecev in ga dnevno v njem prevozim okrog 45min. Hodiva peš v vrtec in nazaj.
Jaz ga ne bi prodajala, saj ga lahko malce umakneš za vsak slučaj in še ga vedno prodaš kasneje. Če nimate finančne stiske potem itak ni panike, pospravi ga v klet.

clock-img

08.02.2006, 19:30

clock-img

NinKa

pencil-img

946

Naš ga ni maral od 15 meseca naprej. Tako, da imamo sedaj doma 3 vozičke, pa nobenega niti pogledat ne mara.

Bo jih očitno treba prodat.

clock-img

08.02.2006, 19:44

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Tastarejši ni nikakor hotel ven,dokler se ni rodil tamali.
Tamali je pa že pred 2 letom kazal nezanimanje za voziček.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

08.02.2006, 19:49

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Nam pa pri našemu 1,5 letniku še vedno pride prav.user posted image  En čas se rad vozi, potem ga pa dam malo ven, da sam hodi, ko se pa naveliča, ga pa dam nazaj. Tako da zaenkrat se še nič ne "buni" in ga bomo še kr uporabljali.

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

08.02.2006, 19:56

clock-img

tejčica

pencil-img

2674

Pri nas smo ga nehali uporabljati kmalu po 1. rojstnem dnevu. Ko je shodila je ni več zanimal in niti ni več želela noter.

clock-img

08.02.2006, 20:21

clock-img

karmy

pencil-img

2530

midva sva ga nehala uporabljat po 2 letu... zdaj pa ga še imam, saj kadar je bolan in ima vročino ter se počuti slabotnega (drugače ga ne dam več notr), ga ne morem nest k zdravniku (nimam avta), ker ga dam v buggy in greva...

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

08.02.2006, 20:43

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

počakajte do jeseni, kr za na morje bo mogoče še prav prišel user posted image  naš se je na morju zadnjič vozil pri 3,5 letih, smo lahko šli zvečer na sprehod in če je bil preveč utrujen je kar v vozičku zaspal user posted image  mi2 sva si pa lahko še kakšno pijačko v miru privoščila user posted image

clock-img

08.02.2006, 20:52

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Meni je prišel prav do 4. leta. Sploh na morju - zvečer lepo zaspijo v vozičku.
Jaz ga na tvojem mestu še ne bi prodala.

clock-img

08.02.2006, 21:29

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Ne razumem, kako lahko pri 1,5 leta starem otroku ne uporabljate več vozičkov. A to ste verjetno sami taki, ki se do dvigala z avtom pripeljete? Ali pa otroke nosite.

Če grem jaz na daljši sprehod z otrokom, ali pa npr. peš v center mesta, se malček utrudi in po določeni razdalji z veseljem sede v voziček. Ne vem, kako bi lahko naredila drugače, brez vozička.

clock-img

09.02.2006, 07:23

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

Mi smo ga uporabljali skoraj do 4. leta, pa nam ni bilo nič odveč. Ko smo bili na dopusto, smo ga zvečer lahko vozili naokrog. Če se ni hotel peljati je pač hodil peš, ko pa se je utrudil, smo ga dali noter in je lahko zaspal. Isto je bilo tudi pri drugem otroku in upam, da bo tako tudi sedaj pri naši mali, ki je stara 6m in se veliko prevozi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem