writing-img

Do kdaj vse v vusta

clock-img

09.03.2005, 08:15

clock-img

Natas@

pencil-img

804

Meni se to zdi sicer zelo simpatično, da vsako stvar da takoj ko jo dobi v usta (če to dela doma), če pa kje smo je pa drug problem, ker ne vem kje je kaj bilo, še posebej če dobi v roke kak papir. ZAto me zanima do katerega meseca gre vse takoj najprej v usta.
Lp

clock-img

09.03.2005, 08:59

clock-img

Maš

pencil-img

154

To pa zanima tudi mene. Moja punči je stara skoraj 11 mesecev, pa to še vedno počne :zmeden:
Lp!

clock-img

09.03.2005, 09:50

clock-img

malika

pencil-img

3199

jaz bi tudi rada vedela :)- . Moj je star 14 mesecev, pa še tudi gre tu in tam kaj v usta. Sicer vedno manj , ampak še

clock-img

09.03.2005, 09:54

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

:)-:)-:)-, moj prvi je star 3-leta, pa še vedno vse živo vlači po ustih. Boj, ko govorim NE, slabše je:zmeden:

Ta drugi na sveže:duda::modri: pa je že začel z rokicami in tako:zmeden:

pa-pa Mina1

clock-img

09.03.2005, 10:07

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Dooooooolgo :)- Vsaj pri nas je bilo tako. No, v glavnem se je nehalo pri letu in pol.
Ko smo bili prvič na morju, je hotel plažo pojesti :)- Ves čas smo mu kamenje iz ust vlačili.
Lp

clock-img

09.03.2005, 12:42

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Plažo pojest? Lenny, ti ga lomiš....no vsaj kuhati ti nebi bilo treba...........Pri nas gre tudi vse v usta,najslajši je pa papir in obuvalo.

:muca:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem