writing-img

Dober ginekolog - kje?

clock-img

04.12.2007, 19:57

clock-img

honey

pencil-img

2567

Prosim, če imate ime kakšnega dobrega ginekologa v Lj. ali okolici. Trenutno imam ginekologinjo v Postojni (dr. Reš), ki pa je na porodniški in jo nadomešča totalni šus - pa ne bi o imenih. V glavnem, pod nujno moram zamenjati ginekologa, pa v Postojni ni nobenega več prostega. Ali katera ve za kakšnega dobrega ginekologa v Lj., ki je še prost in dela na koncesijo? Prosim, ker bi rada zamenjala čimprej, itak pa je potrebno povsod čakati po par mesecev. 

clock-img

04.12.2007, 23:27

clock-img

tiana

pencil-img

206

no,js tam nobenga ne poznam,se pa morm pohvalt da mam pa js res dobro ginekoliginjo.ko jo pokličeš si še isti dan na vrsti al pa naslednji dan-ok.razen u primeru dopusta.Bris pa tud jemlje na vsako leto,prej sm bla pa u lj. pa mi je rekla da mi ga lahko vzame čez 4 leta???user posted image js sm pa mela skoz neke težave z menstruacijo....

....za dežjem vedno posije sonce...

clock-img

05.12.2007, 07:15

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Honey, jaz hodim k dr. Branki Colja Lovšin, ki ima zasebno ordinacijo s koncesijo za Bežigradom v Ljubljani. Žal pa ne vem, če še sprejema...

Imam pa zanjo same pohvale, preveri, mogoče te pa sprejme....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem