writing-img

Dober nadev za piščanca

clock-img

12.05.2010, 20:47

clock-img

Anonimen

Saj vem, kaj vse gre v nadev, vendar bi rabila nasvet,zakaj je moj nadev zmeraj premehak, ni kompakten.user posted image
Kako ga delate vi?user posted image

< Sporočilo je popravil n@n@ -- 12.5.2010 20:48:16 >

clock-img

12.05.2010, 21:55

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

jaz ga naredim iz kruha.
pa jajce, zacimbe, drobtine.
naredim pa pacasto "testo". tolko, da ce bi ga zabrisala, se ne bi prijel ob steno. in ful zabasem v piscanca. da skup zbijem.

clock-img

13.05.2010, 06:41

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Čebulo prepražim na olivnem olju, dodam panceto, česen, odstavim. V posodo narežem kocke kruha, zalijem z mešanico mleka in stepenega jajca, dodam čebulo s panceto, včasih malo petršilja. Zmešam z rokami, kar malo stiskam, da se vse lepo prepoji in da kocke kruha niso tolk vidne in da vse skup rata ena pocasta kepa. Nabašem kuro znotraj in tudi pod kožo po celem predelu prs. Fila nikoli ne razpade, celo una pod kožo ne, ker jo že koža skup drži

clock-img

13.05.2010, 07:40

clock-img

Anonimen

Hvala, punci. Bom naredila bolj pocasto.user posted image

clock-img

13.05.2010, 11:55

clock-img

urška

pencil-img

3136

kuhan kus kus zmešaš z narezanim suhim sadjem (marelice, brusnice, slive...) in narezanimi oreščki (mandlji, lešniki, orehi). jaz lahko rečem samo: njami.user posted image

clock-img

13.05.2010, 13:02

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: urška

kuhan kus kus zmešaš z narezanim suhim sadjem (marelice, brusnice, slive...) in narezanimi oreščki (mandlji, lešniki, orehi). jaz lahko rečem samo: njami.user posted image

jaz pa fujuser posted image . Brez zamere, super za še en receptuser posted image

clock-img

13.05.2010, 13:29

clock-img

2violina

pencil-img

505

Pizza šunko (nasekljano), nariban sir, jajce in kruh (od začimb poper in petršilj) skupaj zmešaš v kompaktno rahlo zmes, po potrebi dodaš malo mleka ali smetane in s tem nadevaš piščanca (tudi pod kožo).
Meni je božansko.

Drobec ljubezni je lahko kot kaplja vode, ki podari roži moč, da se ponovno dvigne. Verjamem v moč ljubezni. Ljubezen je edini ključ, ki odpira rajska vrata." Phil Bosmans

clock-img

20.05.2010, 11:15

clock-img

Martinčka

pencil-img

1271

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Čebulo prepražim na olivnem olju, dodam panceto, česen, odstavim. V posodo narežem kocke kruha, zalijem z mešanico mleka in stepenega jajca, dodam čebulo s panceto, včasih malo petršilja. Zmešam z rokami, kar malo stiskam, da se vse lepo prepoji in da kocke kruha niso tolk vidne in da vse skup rata ena pocasta kepa. Nabašem kuro znotraj in tudi pod kožo po celem predelu prs. Fila nikoli ne razpade, celo una pod kožo ne, ker jo že koža skup drži

enako plus malo kisle smetane:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem