writing-img

Dober razmaščevalec?

clock-img

05.11.2007, 12:04

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

Punce, imamo za očistit nekaj kuhinjskega pohištva, na katerem se je precej nabralo kuhinjske maščobe. Po TV je vse sorte reklam za super čistila, mene pa zanima, katero res deluje? Ne pričakujem, da se bi delo samo naredilo ampak da mi ne bo treba tako drgnit ko blesavi, da se maščoba oz. umazanija vsaj topi!

Torej, kaj je najbolj preverjeno in učinkovito?
Hvala!

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

clock-img

05.11.2007, 12:06

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Zelo dobro čistilo je Mr. Muscolo. Pošpricaš, pustiš par sekund. In jaz mam belo pohištvo, pa kar rjavi curki grejo dol. Potem pobrišem z mokro cunjo in s papirnato brisačo in amen. Čisto je.

Zelo dobro je tudi čistilo W5 iz Lidla. Samo se bolj peni.

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

05.11.2007, 12:06

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Jaz uporabljam meglio in sem zadovoljna. Ampak če je stara maščoba, boš morala vseeno malo podrgnit.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

05.11.2007, 12:30

clock-img

BAMBINA_

pencil-img

3394

Najboljše čistilo? Če takoj po kuhanju obrišeš, se nič ne zasuši in ni potrebno nobenega drgnjenja, pa tudi vedno je čisto user posted image  

clock-img

05.11.2007, 12:36

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

Ja, to že, da takoj obrišeš, to vem tudi samauser posted image ampak tega pohištva nisem uporabljala jazuser posted image
Ja, to je malo stara umazanija, vem, da drgnit bo vsekakor treba,to mi je jasno, zato pa sem vprašala, da vsaj malo raztopiuser posted image
Kaj pa ta Beng al kaj že, k je reklama, da potrebuje zdaj gospodinja za celo bajto samo tri čisila in je vse spucano? Je kera sprobala?

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

clock-img

05.11.2007, 12:37

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

Najboljše čistilo? Če takoj po kuhanju obrišeš, se nič ne zasuši in ni potrebno nobenega drgnjenja, pa tudi vedno je čisto user posted image  

A da naj bi vsak dan drgnila pohištvo v kuhinjiuser posted image  Ne me hecat. Saj je nimam zaradi tega.

clock-img

05.11.2007, 12:39

clock-img

amalija

pencil-img

212

Cilit bang (z zelenim pokrovčkom) - je res super user posted image

clock-img

05.11.2007, 12:47

clock-img

Anonimen

Meglio rumen. Najboljš razmaščevalec. Pa v eurospinu imajo tud ala meglio, je še skor boljši pa pol cene megliota.

clock-img

05.11.2007, 12:48

clock-img

2.2.

pencil-img

1514

jaz uporabljam meglio in sem z njim zadovoljna brez drgnjenja-vsaj malo pa ne boš nikjer čez prišla

clock-img

05.11.2007, 13:30

clock-img

BAMBINA_

pencil-img

3394

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

A da naj bi vsak dan drgnila pohištvo v kuhinjiuser posted image  Ne me hecat. Saj je nimam zaradi tega.

Takoj po kuhanju pač ni treba nič drgniti. Sploh pa ne gre za celo kuhinjouser posted image Meni je to prešlo v navado, da vsakič, ko po kosilu pospravim posodo, tudi obrišem štedilnik in bližnjo "okolico". Sama se pač držim načela, če vse delaš sproti, si v gospodinjstvu prihraniš ogromno časa.

clock-img

05.11.2007, 13:34

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Ja to tudi sama naredim. Samo pohištvo pa celo ne spucam. In s časoma se potem nabere tisto hudičevo rumeno sranje. user posted image

clock-img

05.11.2007, 13:37

clock-img

orhideja75

pencil-img

1394

ja ima tanika čist prov. tudi jaz po vsakem kosilu in večerji poleg pospravljanja posode obrišem še štedilnik, ampak zgoraj pod napo ob strani na pohištvu se pa ščasoma res nabere nekaj maščobe.
to je pa takrat, ko naš kuhauser posted image , ker ne pospravi za sabouser posted image .
in to čistim vsake toliko časa. kar s cilit bangom za maščobe.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

clock-img

05.11.2007, 14:28

clock-img

Anonimen

Ja, tiste rumene pike na omaricah, zastarane, sem jaz z rumenim Megliom z lahkoto stran spravila. Našpricaš, malo počakaš, in se kar stopijo. Neverjetno.

clock-img

05.11.2007, 16:14

clock-img

robinzon

pencil-img

500

Trim razmaščevalec, z njim pošpricam tudi mastne madeže na oblačilih.

clock-img

05.11.2007, 19:12

clock-img

alenkica

pencil-img

1114

Kako pa se spuca bolj staro, leseno pohištvo, lahko tudi s temi razmaščevalci, ali poškodujejo les?

clock-img

05.11.2007, 20:58

clock-img

Anonimen

Alenkica, saj une kuhinjske omarice so lesene, pa ni nič uničilo niti laka oz. barve niti lesa.

clock-img

08.11.2007, 14:55

clock-img

Pobalami

pencil-img

1115

rumen meglio je the best. samo moraš imeti nujno rokavice gor.

clock-img

10.11.2007, 16:05

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Naš je mastro lindo.Bodite pozorne ker nekatera čistila in praški v večjih hipermarketih (mercator, interspar, tuš...) so poljskega porekla.Mi kupujemo v italiji ali v agrariji pa v mullerju.Mislim da ima DM tudi original robo.
Drugače pa redno čiščenjeuser posted image user posted image .

clock-img

10.11.2007, 23:02

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

IZVIRNO SPOROČILO: robinzon

Trim razmaščevalec, z njim pošpricam tudi mastne madeže na oblačilih.

tudi jaz prisegam na Trim, do zdaj sem povsod uspešno odstranila madeže.

clock-img

11.11.2007, 06:14

clock-img

m76

pencil-img

354

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Zelo dobro čistilo je Mr. Muscolo. Pošpricaš, pustiš par sekund. In jaz mam belo pohištvo, pa kar rjavi curki grejo dol. Potem pobrišem z mokro cunjo in s papirnato brisačo in amen. Čisto je.

Ja, W5 čistila iz Lidla so zakon. Pa to prav vsa. Tako za steklo in maščobo, kakor tudi  detergent za posodo , ter prašek ( tekoči) za perilo. Je bil moj mož čisto " usekan" na pralne praške z znamko ( se pravi,,,Ariel, persil itd..) pa sem jaz privlekla enkrat W5 domov in je bil čist paf, da koliko je dober.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem