writing-img

Dober sadni čaj

clock-img

25.10.2011, 09:16

clock-img

lotkla

pencil-img

278

Kateri je res okusen in ga vaši tamali radi pijejo, tudi recimo ohlajenega?
Naš 4-letnik v glavnem pije vodo ali  občasno multi solo, ki jo rečim z vodo (res največ prišparamo na sokovihuser posted image ).
Zdaj ko je prehlajen, mu dajem mercatorjev sadni čaj gozdnih sadežev, ki je dober in lepo diši, noter dam tudi limono in sladkor.
Rada bi tak čaj, ki ga ni treba sladkati.

clock-img

25.10.2011, 09:28

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Naša tamala zraven komarčka pije od Hippa Jabolko Melisin čaj.
Še meni je zelo dober! user posted image

clock-img

25.10.2011, 09:37

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Men noben, ta malmu pa tudi noben, vsi so nekam umetni. Naš pije vodo, četudi je bolan, ne vidim poante, da bi moral piti čaj, celo sadni, samo zato, ker je bolanuser posted image . Vitamine in med skonzumira na druge načineuser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 25.10.2011 9:40:35 >

clock-img

25.10.2011, 09:37

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Naši pijeta čaj samo, ko sta bolani in zadnje čase kupujem od Teekane enega sadnega, na katerem je narisana babica. Sej se mi zdi, da se reče babiči čaj. Ga pa ne sladkam, ampak dam med in limono.

clock-img

25.10.2011, 09:43

clock-img

enea

pencil-img

2440

jaz kupujem sadne čaje v hoferju, sladkam z medom,... ga vsak dan spijemo 2-3 litre, pa četudi nismo bolniuser posted image

clock-img

25.10.2011, 09:49

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Naša pijeta vse. S tem, da največkrat sladkam z medom, potem z javorjevim sirupom ali sirupom aloe vere.
Pijeta pa od metinega, koprivovega, sadnega otroškega (tistega, ko so ko koščki sadja in se ga odcedi).
Zelo imata rada pa tudi JEžeka. V Mercatorju sem ga kupila in je gor narisan ježek in jabolka, če se ne motim in je kao za bolan trebušček ali nekaj takega. NE vem več točno.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

25.10.2011, 10:02

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Pri nas pijemo čaje celo leto, poleti ohlajenega, pozimi oboje, hladnega in toplega. Skuhamo mešanico čajev, doma imamo vedno vsaj 6 - 8 vrst + nekaj tistih za odrasle (English breakfast ipd.), skuhamo cel lonec, prelijemo v bovlo in pijemo čez dan. Sladim izključno z medom, dodam limono, včasih pomarančo, grenivko...

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

25.10.2011, 11:27

clock-img

Andromeda

pencil-img

3755

Tudi mi vse leto pijemo čaje, najraje jih kupujem v raznih čajnicah ali pa npr. v Mullerju, kjer imajo veliko izbiro čajev od njihove blagovne znamke. Trenutno pijemo od Mullerja sadni čaj "Lambada" in ga nič ne sladkam, ima pa tak prijeten okus po ananasu. Včasih kupim tudi kak čaj v filter vrečkah, naš fantek ima zelo rad okus jagoda - vanilija, kupim pa kar Mercatorjevo znamko.

clock-img

25.10.2011, 14:18

clock-img

Brinčika

pencil-img

364

Od Nani-ja iz Trebnjega, lani smo ga dobili vsepovsod v DM, Sparu, Tušu... zdaj ga pa ne dobimo nikjer, vsi sadni so bili zelo okusni pa tudi dišali so ful, najboljši je bil jabolko s cimetom, pol pa jagoda vanilija, potem pa vsi ostali sadni po vrsti. A jih je mogoče kdo zasledil kje se jih da kupit?

clock-img

25.10.2011, 21:07

clock-img

tintin

pencil-img

3293

mi pijemo vse možne čaje, skozi celo leto...nesladkane in vsi smo tako čist zadovoljni. Poleg čajev pijemo še vodo in občasno sok z vodo. Dober sadni čaj je iz DM, okus jagode, gor narisan medvedek. Zelo fajn je tud en dm-jev jabolko s cimetom, sicer nimam preveč rada sadnih čajev, sploh tistih na osnovi hibiskusa...če že delam sadnega, potem dam v vrč 1,2 litra vode 1 filter sadnega in dva filtra zeliščnega (planinski, meta,...)

clock-img

26.10.2011, 08:02

clock-img

Anonimen

Zaenkrat sem probala že kar nekaj čajev, pa me je najbolj očaral jabolčni čaj iz Lidla ... res ima en tak okus kot topel jabolčnik in ne potrebuje dodatkov. Drugače imamo pa zelo radi čaj iz ingverja, žličke medu in limone ... majka user posted image

clock-img

26.10.2011, 08:48

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Zaenkrat sem probala že kar nekaj čajev, pa me je najbolj očaral jabolčni čaj iz Lidla ... res ima en tak okus kot topel jabolčnik in ne potrebuje dodatkov. Drugače imamo pa zelo radi čaj iz ingverja, žličke medu in limone ... majka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

U, jaz sem si ga ravno 3 dni nazaj naredila. Res je super

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem