cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Dobila službo:))))))))))))

clock-img

05.06.2008, 09:15

clock-img

mika

pencil-img

6485

Srečna sem, da sem dobila službo in to takšno, ki sem si jo vedno želelauser posted image user posted image user posted image .
Začnem v ponedeljek in me stiska v želodcu.

Napišite malo prosim, kako je bilo vam, ko ste šle v novo službo in na novo delovno mesto

Seveda se tud moj mož veseli z manouser posted image in ga je malo zaneslouser posted image ....najprej se je z mezincem zahaklal v vrata, da je šepal, potem si je pa na salamoreznici odrezal blazinico na prstu. šel je na šivanje, danes pa ima kontrolo, da vidijo kako se je prijela. Kr slabo mi postane, ko se spomnim

clock-img

05.06.2008, 09:17

clock-img

caillou

pencil-img

1854

ISKRENE ČESTITKE in srečno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  !!!

Če ni skrivnost, kaj pa boš delala ?

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

clock-img

05.06.2008, 09:18

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

05.06.2008, 09:19

clock-img

srki

pencil-img

9222

Čestitke, Mikauser posted image .

Uf, kako je bilo. Predvsem sem bila malo prestrašena, sramežljiva, pa seveda ubogljiva. Bolj tiha, zadržana. Potem sem se hitro vklopila v delovno okolje in s sodelavci, sploh, ko sem ugotovila, da jih kar nekaj iz mojih koncev prihaja, potem sem še ugotovila, da je ena punca hodila z enim fantom z mojega kraja. Skratka, spomini so lepi. Vsi so me lepo sprejeli.

clock-img

05.06.2008, 09:20

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

čestitam in želim veliko uspehauser posted image

clock-img

05.06.2008, 09:22

clock-img

Katey

pencil-img

913

Čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image , sploh če je to to kar si želiš delat. 
Se spomnim, ko sem šla jaz prvič v to novo službo, sem imela tud metuljčke v želodcu, pa vsa sem bila preplašena, ampak se je vse dobr izšlo. Na začetku se potrudiš da čimprej osvojiš vse, vprašaš vse kar ti ni jasno pa počas prideš v t'prave tireuser posted image user posted image , upam samo da ne boš imela kakšnih user posted image  sodelavkuser posted image user posted image .
Če te smem vprašat, kaj boš pa delala?

Ja bogi tvoj možek, je bil pa res veseluser posted image user posted image .

clock-img

05.06.2008, 09:23

clock-img

Dream

pencil-img

1469

Iskrene čestitke!!! user posted image  user posted image  user posted image

Kako je bilo? Najprej sem morala prehoditi del poti, ki je bil totalno zapacan, pa še dež je padal. Tako da se sploh nisem upala pojavit v pisarni, dokler si nisem očistila čevljev... user posted image  Potem sem bila občudovanja vredna, ker sem prišla v tako star kolektiv, da so bili drug drugega naveličani. Po osmih urah dela pa sem ugotovila, da se bom verjetno zeloooo dolgočasila, če se kaj temeljito ne spremeni. In se je - zame na bolje user posted image  

clock-img

05.06.2008, 09:26

clock-img

Anonimen

Veliko veselja v novi službiuser posted image

clock-img

05.06.2008, 09:27

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

Čestitke! Uživaj ob delu. user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.06.2008, 09:28

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Čestitke, vse dobro.user posted image user posted image user posted image
Možu pa čimprejšnje okrevanje, je imel pa res smolo.

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

05.06.2008, 09:35

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

Čestitam. Uživaj v službi user posted image .

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

clock-img

05.06.2008, 09:35

clock-img

total

pencil-img

4453

Česttitke za službo in naj ti uspe...user posted image user posted image user posted image . Jaz sem se tut veselila na začetku in je bil res faj,lep občutek,dober kolektiv.....zdaj pa me stiska v želodcu ker čakam pogodbo za ND,upam da dobim......user posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

05.06.2008, 09:37

clock-img

mika

pencil-img

6485

Hvala vsemuser posted image , bolj ko se bliža ponedeljek, bolj me stiska.

Šefa poznam od prej, ker sem že delala z njim in je fajn človek, samo da sva delala na drugem področju.Takrat je bil zadovoljen z mano, je rekel, da sem pridna in pedantna, zato so me tudi sprejeli. In zato me tudi stiska, kaj če kaj zafrknem ali pa ne bom takoj razumela ipduser posted image . Jooooooooj

Delala bom v gradbenem podjetju, več ne upam napisat, ker ne vem kdo je lahko tukaj gor in si kaj narobe razlaga.

clock-img

05.06.2008, 09:38

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

bravo mika user posted image user posted image user posted image

nomoj prvi dan v tej službi je bil tudi nabit z adrenalinom. dobila sem službo v branži, za katero sem se šolala. uf.....moram to še prej povedat, da sem enkrat na istem koncu mesta, kot imam zdaj službo, morala iti na razgovor in sem zelo iskala tisto firmo, ker so hišne št. pomešane. no pa sem se peljala mimo ene fensi stavbe, takoj mi je padla v oči....pa sem rekla, uh kako bi bila vesela, če bi tukaj delala....

no in glej ga hudiča....zdaj delam ravno v tej stavbiuser posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

clock-img

05.06.2008, 09:38

clock-img

srki

pencil-img

9222

Pol greše pa lahko še bolj sproščeno v službo, če se od prej poznata in vsaj veš, kakšen človek je.

clock-img

05.06.2008, 09:44

clock-img

mika

pencil-img

6485

Pol greše pa lahko še bolj sproščeno v službo, če se od prej poznata in vsaj veš, kakšen človek je.

Res je fajn človek, samo vseeno mi hodijo bedarije po glavi, da bom kaj kiksnila....ne morem si pomagat....komaj čakam, da mine prvi dan, da bom sama videla kako bo...

clock-img

05.06.2008, 09:54

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

IZVIRNO SPOROČILO: mika

Res je fajn človek, samo vseeno mi hodijo bedarije po glavi, da bom kaj kiksnila....ne morem si pomagat....komaj čakam, da mine prvi dan, da bom sama videla kako bo...

Mika iskrene cestitke in veliko uzitkov, srece, veselje in uspehov v novi sluzbi ti zelim.user posted image

Glede napak je pa tko: itak je normalno, da je vsak zmotljiv. In bl bos zivcna in bl bos o tem premisljevala, slabse bo. Najboljse bo, ce se reces: "kar bo pa bo, jaz bom dala vse od sebe". Ce bos pac naredila napako in je oni ne bojo pripravljeni spregledat, potem to ni vec tvoja stvar. Da mas pa tak pritisk nad sabo na delovnem mestu, pa niti priblizno ni fajn. Glih v tem je point sihta, da delamo sprosceno, v mirnem okolju itd..

Sej bos vidla, da bo slo. user posted image  In ti si itak dost samozavestna.

clock-img

05.06.2008, 10:06

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Napišite malo prosim, kako je bilo vam, ko ste šle v novo službo in na novo delovno mesto

user posted image  se dons se spomnem.. tko kot teb dons!user posted image user posted image

ampak je blo ze po prvi uri OK.. user posted image  v vseh sluzbah do zdej..

clock-img

05.06.2008, 10:06

clock-img

viv_

pencil-img

9144

user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

05.06.2008, 10:08

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Čestitke za službo, možu pa (auč!) čimprejšnje okrevanje.

clock-img

05.06.2008, 10:30

clock-img

čokoladka

pencil-img

115

Čestitam za službo!
Samo je videti ,da je bolj živčen tvoj mož user posted image  Upam,da je vse vredu z njim...

Moj prvi dan službe? Uh, menjala sem več službuser posted image  ampak vedno je en čudn filing...
sedaj, ko opravim neke izpite grem na novo del.mesto in me kr skrbi, da nebi osvojila vsega...
Velik sreče ti želim user posted image

clock-img

05.06.2008, 10:42

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Čestitke user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.06.2008, 10:50

clock-img

*kinnie*

pencil-img

3931

Čestitke! user posted image user posted image

clock-img

05.06.2008, 10:53

clock-img

Anonimen

Čestitke! user posted image

clock-img

05.06.2008, 11:31

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

Čestitam user posted image !
Itak, da boš kdaj kaj kiksnila, ampak motiti se je človeško, ne user posted image ?
In če je bil šef v preteklosti s teboj zadovoljen, bo sedaj še bolj, saj si sedaj starejša, modrejša in imaš več izkušenj! Zato samo hrabro punca user posted image

Možu pa čimprejšnje okrevanje user posted image !

ROŽICA

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem