writing-img

Dobro jutro!

clock-img

21.06.2005, 07:05

clock-img

rozi81

pencil-img

718

:zaspan:
Dons sm pa jst malo bolj zgodna.
Kako ste kaj spale? Punce držte pesti, danes imam pregled pri G in srčno upam, da mi bo rekla, da naj grem kar v porodnišnico. Rada bi, da bi bilo že vse za mano, da se že spoznamo z našo punčko.
Sicer imam še 5 dni do PDP ampak vseen bi lahko že kaj bilo.

LP S

clock-img

21.06.2005, 08:21

clock-img

bebika

pencil-img

209

Veliko sreče! Bom držala pesti.

lp

bebika

clock-img

21.06.2005, 08:22

clock-img

Talči

pencil-img

446

Jaz že pridno stiskam pesti zate in za tvojo :duda:.

:zajcek::miska::metulj::)

Spala pa sem groooozno slabo. Samo premetavanje, oblaganje z blazinami, nekaj se mi je sanjalo, ne vem kaj, skratka živa groza. Upam, da se ne bo tako nadaljevalo.

LP
Talči

clock-img

21.06.2005, 08:23

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

Hojla rozi...no ja mogoče se je pa pupa odločila da pogleda ven šele čez 10 dni....no ja le da bo vse ok. Saj bi jaz tudi že kar rodila pa mam še dva meseca in pol do konca....No bo kar treba še malo počakat;)

clock-img

21.06.2005, 09:17

clock-img

Anonimen

Joj, da se še jaz oglasim, kako rada bi rodila, sem že en dan čez rok, pa nič...

clock-img

21.06.2005, 10:44

clock-img

SashaB

pencil-img

262

Držimo pesti...:)
Midva imava še 3 dni do PDP, pa bi tudi rada že čutila kakšne znake...pa se mi zdi kot da sem še vedno na sredini nosečnosti. :zmeden:

Kako pa kaj ti Naly? Sedaj bo verjetno vsak dan hujše.

clock-img

21.06.2005, 11:09

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

O Naly pol pa bo kmalu a? Čeprav pri telih malčkih nič ne veš. Zljubi se jim pridt ven kot se jim pač zdi.:)- Punce vse boste rodila....oz. bomo...še noben ni noter ostal.:)-

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem