writing-img

Dobro jutro...

clock-img

04.04.2005, 07:02

clock-img

biba77

pencil-img

3943

... drage moje! :rozica::rozica::rozica:
Lep dan bo, vsaj v Mariboru, ampak trenutno je tako hladno, da nujno rabim eno :kava: (da me pogreje :( in zbudi :)-:)-).
se beremo... :miska:

clock-img

04.04.2005, 07:05

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Jutro!!

Pri nas je pa sonček!!!!!!!!!!! Tako srčkan!!!!!!! ;) ;) ;)

Kako ste preživele vikend????

Men je bilo tako lepo!!!!!!!! Sm, kaj ko je danes spet služba...fuj!;)

clock-img

04.04.2005, 07:13

clock-img

cuma

pencil-img

1983

Dobro jutro punce!
Jaz imam pa danes dopust - moram v LJ na faks!
Kako ste kaj? Včeraj sva imela z dragim obletnico (4.) in sva se imela prav lepo oziroma smo se imeli :duda: !!!
:rozica:cuma

clock-img

04.04.2005, 07:16

clock-img

Carovnica Mica

pencil-img

799

glede na to da je spet ponedeljek,je kar uredu kava ze caka:kava::kava::kava:

clock-img

04.04.2005, 07:27

clock-img

biba77

pencil-img

3943

Evo mene!
:kava: bila dobra, samo sem se vedno takooooo :zaspan:. :zmeden::zmeden:
Pa sma sla vceraj (oz. smo sli: moj :love:, :kuza: in jaz) ze ob devetih (JA, prav ste prebrale) spat... :zaspan::zaspan::zaspan:
Vikend je bil naporen... Se 28 jih nimam, pa me je dvodnevni Abraham izmucil, kaj bo sele, ko bom sama 50???
Danes imam pa samo delo za rac., tak, da se vam lahko malo bolj posvetim... 9nebesa9nebesa
Lenca, ti si nova al samo bolj poredko na ZOO al sem te jaz spregledala? :ups::ups::zmeden2:
:miska:

clock-img

04.04.2005, 07:29

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Kdo pa je imela Abrahama, Astra?

clock-img

04.04.2005, 07:37

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Dobro jutro!!!

Tudi jaz bom kmalu eno dobro prvo jutranjo kvico :kava::kava::kava::kava:in z vami klepetala.Da vam sporočim,tako lepo srčano jutro je danes v Prekmurju,res sončno,...Še malo opa bom poklicala v ambulanto,da se natročim za novi boj za svojo :duda::duda:.

Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:,ki bo prav kmalu vesela srečka :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:.

clock-img

04.04.2005, 07:48

clock-img

Bety

pencil-img

546

Jaz pa vsako jutro pijem :kava: in vas berem....

Včeraj sem brala tudi poste nazaj....eno leto nazaj... smo bile veliko bolj komunikativne....:(( ...lepo mi je bilo brati, da en mesec poskušajo in jim kar rata ...pa vse te skrbi, napete joškice, izcedek ...
in vsaka, ki ji rata vedno isto svetuje "ne mislite preveč o tem in vam bo ratalo" ...:)- ...

Za tiste, ki še ne veste: Prometrijum se v Italiji kupi v svobodni prodaji in ni nič drugega,kot progesteron... jaz za to imam tudi recept od zdravnika ...pri nas se ga dobi kot Dabroston na recept...lahko ga pijem ali pa ne...moja izbira...enako tudi čas od kdaj naj ga pijem(od 15. dne do 25. ali od 22. do 28.dne)... in to ni moje samozdravljenje ali eksperiment...to je nasvet zdravnika...

Je pa res, da so :nosecka::nosecka::nosecka: drugačnega razpoloženja, včasih tečne ... pa bom komentar naše vesele :nosecka: preslišala ... naj bo njena nosečnost polna veselja in največje radosti...

Anitka, sem brala poste nazaj in naletela 15.2. na zgodbo naše Bambi ...ko se je razjezila ...pa še sanjalo se ji ni, da je že :nosečka:, verjetno en teden po oploditvi ... jaz to čutim, kot zgodovino ...nastalo je bitje, ki bo morda postalo za vse naše otroke ključna oseba, kakšen zdravnik, predsednik R. ...,in mi smo bile priča temu ...

Mislite, da v bodočnosti, ne bodo ženske, na kakšnem ekranu spremljale začetek nosečnosti že od oploditve?!?! ...jaz mislim, da bo to prav kmalu...že čez 10 let...

No, dovolj sanjarjenja... imejte se lepo in prosim poročajte o veselih dogodkih že ta teden...

:rozic: za vse

Bety, ki bo prav kmalu vesela :nosecka: brez ss

clock-img

04.04.2005, 07:50

clock-img

biba77

pencil-img

3943

Moja tasca, Udb.
Kako si, srecka, :nosecka:?

clock-img

04.04.2005, 07:52

clock-img

biba77

pencil-img

3943

Dobro jutro, Mojca9000 in Bety!
:kava::kava::kava::kava::kava: je dovolj za vse...
Bety, tebe pa je tako fajn brat, ker si tak impulzivna in direktna. Ce si jezna, jezno napises, ce si vesela, veselo,... Vglavnem, :bravo::bravo::bravo: in :rozica::rozica::rozica: z moje strani!
:miska:

clock-img

04.04.2005, 07:56

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Astra, jaz sem kar fajn!! Vesela sem, ker je prvih 12 t za mano!! Zdaj sem lahko bolj mirna!! ;)

Drugače pa komaj čakam dan, ko mi ne bo nič več slabo!! Upam da bo kmalu.

clock-img

04.04.2005, 07:57

clock-img

biba77

pencil-img

3943

:miska::miska::miska:

clock-img

04.04.2005, 08:12

clock-img

Bety

pencil-img

546

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....

Nisem huda na nobeno!!!!!!!........mislim, da je bila Pia 73.... v rubriki Za nas je dobronamerno komentirala nekaj....NI VAŽNO!!!.....

Jaz sem se čutila dolžna pojasniti zadevo in nič drugega....

Mislim, da si tukaj prisluhnemo, pomagamo, delimo nasvete... in predvsem ZARADI VSEH TISTIH, KI NAŠE DEBATE BEREJO, sem mogla stvar pojasniti, da ne bi slučajno kakšna narobe razumela, da JE PROMETRIJUM STRUPENI EKSPERIMENT....to je vse...

:rozica: za tebe in vsako drugo soborko!!! :love:

Bety, ki upa, da bo prav kmalu srečka :nosecka: brez ss

clock-img

04.04.2005, 08:15

clock-img

anadejka

pencil-img

1742

Jutrčkaaaaaa!!!!

Mi mamo pa tut toook lepga sončka!!!!
A gremo zvončke nabirat!?!?!?!?!

:love::sloncek::love::sloncek::love::sloncek::love::sloncek::love::sloncek:

clock-img

04.04.2005, 08:18

clock-img

Udb

pencil-img

5380

No, andrejka, pri nas so zvočki že skoraj odcveteli - sem jih ravno včeraj gledala!! ;)

:)-:)-:)-

clock-img

04.04.2005, 08:19

clock-img

anadejka

pencil-img

1742

Ja pol gremo pa regrat nabirat;)

clock-img

04.04.2005, 08:23

clock-img

biba77

pencil-img

3943

Mi pa mamo regrat in zvoncke nabrane... lahko pa gremo malo na kolo al pa z :kuza:...
:):)

clock-img

04.04.2005, 08:25

clock-img

Udb

pencil-img

5380

OK!! Regrat!! :)-:)-:)-:)-

clock-img

04.04.2005, 08:26

clock-img

anadejka

pencil-img

1742

:)-:)-Ja Astra a si predstavljaš da jest svojga zekota(na slikci) na vrvico prpnem in gremo:)-:)-:)-

Bi bla pa takoj za en sprehod,čeprav me še od včerajšnjega mal mišice bolijo.Je bla pa zame kr hudo strma tura,sam se pa pol tooook dobr počutš.

Kaj zdej a gremo?;)

clock-img

04.04.2005, 08:27

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Kje si pa bila včeraj, andrejka??

Jaz bi bila takoj za to da gremo...ampak služba!! :grrr:

clock-img

04.04.2005, 08:30

clock-img

anadejka

pencil-img

1742

Ufff Udb ne vem če poznaš.....okoli Žibrš,Logatec,Rovte,....uglavnem lepa narava,svež zrak,krasni razgledi-celo lj.vidiš.

Sej sm jest tut v službi,bi pa full pobegnla;)

clock-img

04.04.2005, 08:30

clock-img

bambi

pencil-img

1021

Ojla punce moje, kar stisnilo me je ko sem prebrala kaj je napisala Bety, da je brala mojo zgodbo in da še sploh nisem vedela da sem nosečka????? Sploh ne vem zakaj sem se razburila :zmeden:??? Verjetno zaradi besed kot so: Odmislite pa bo ratalo ali pa: Pozabite in pojdite na dopust....... :grrr::grrr: To me je res vedno razjezilo, ker sem se 1 leto trudila, vsak mesec isto in vsak mesec sem isto mislila na :nosecka:, pa je ratalo šele po 14. mesecih. Moje mnenje je, da je to narava, ki poskrbi zato, kdaj boš zanosil in kdaj ne!!! Res pa na koncu sploh nisem več verjela v to, da bi lahko bila :nosecka: a upanje je ostalo.....

Ja, tudi jaz rada preberem kakšne teme nazaj, prav lepo je ko vidim, kako dolgo smo že skupaj, koliko smo že prejokale, se smejale, razburjale...... a ostale skupaj!!!!!

Danes imam zopet toliko dela, pa se mi sploh ne ljubi, pa še :kava: nisem danes spila..... Si grem sedaj po belo :kava:, da sploh lahko začnem funkcionirati...

LP BAmbi

clock-img

04.04.2005, 08:31

clock-img

devička

pencil-img

134

Joj, mi je lažje pri srcu. Veš, Bety, sem mislila, da sem kaj narobe rekla, ko sem omenila ss, nisem vedela. Sem mislila, da ti je potem uspelo, ker si mi pisla, na prvič noseča. Oprosti... Sem pa prepričana, da nam bo vsem uspelo dobiti svoje sončke in verjemite, takrat bo takoooo lepooooo.
Kako je že ena rekla: na vsako mamico čaka vsaj en sonček...:)

clock-img

04.04.2005, 09:06

clock-img

Anonimen

Dobro jutrooooo!!!Pošiljam vam en sončen nasmeh in koš dobre volje.
Če le morete začnite dan z nasmehom in optimizmom lepše vam bo,problemi se vam sploh ne bodo zdeli tako nepremostljivi.:bravo::)-:)-:)-:)-:)-:)-

clock-img

04.04.2005, 09:21

clock-img

Udb

pencil-img

5380

:)-Ojla Neva!! Kako si kaj?!?!?!?! :)-

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem