writing-img

Dobro jutro princeske

clock-img

08.01.2005, 08:48

clock-img

Bela

pencil-img

731

Lep dan princeske:rozica:, ste se naspale:zaspan:!!!

Vsem vam želim zelooo lep dan z dobro:kava:,:duda: in SMEHOM:)obdan!!!

clock-img

08.01.2005, 08:50

clock-img

Vera*

pencil-img

647

Dobro jutro!Danes je pa en res lep in sončen dan.Kaj boste počele?Jaz bom pospravljala.:(Tudi jaz vam želim lep,lep,lep dan.:rozica:

clock-img

08.01.2005, 08:53

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

O hvala, odkar imamo eno malo princesko doma, mi zelo redko še kdo reče princeska:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(joke!)

Ja naspala sem se, spet je sonček, tako da sem dobre volje. Zdej počakam da še princ in princesa ustaneta, pa da gremo mal ven9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

clock-img

08.01.2005, 08:55

clock-img

Mojca20

pencil-img

1268

Dobro jutro! Danes bomo na hitro skuhali, okoli 13.00 pa gremo na Rožnik, saj bo sonček!!!!!!:bravo::bravo: Pospravljali bomo pa vmes! Škoda dneva za glancanje.

clock-img

08.01.2005, 08:57

clock-img

Mojca20

pencil-img

1268

O Pupica, za 2 minute si me prehitela. Dobro jutro! Zdaj grem pa za juho pripraviti. Naš pikec je nor na govejo juhco!

clock-img

08.01.2005, 09:01

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

ej naša tut na pgvejo župico. Je kot najbolj marljvi ptiček. Tako lepo odpira usteca, razen če postane moj dragi prepočasen se pa razjezi:)- Slinčka pa sploh ne bi potrebovali, ker zaenkrat niti ena kapljica ni ušla z ust. Se nosim kot pav(ker je moja župca tkooooo dobra, prej ko je dragi to gooril, nisme resno jemala, ampak otoci pa ne lažejo

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

clock-img

08.01.2005, 09:02

clock-img

Anonimen

Ojla!

Mi gremo pa spet smučat:zmeden: Sej se mi ne da kej prov zlo. Pa spet gremo na trbiž:zmeden::(

clock-img

08.01.2005, 09:19

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Tudi jst vas pozdravljam iz meglene primorske.Pijem:kava:in berem poste.Sem kr malček:(,ker je moja ta velika pika šla smučat in bom dejansko cel dan sama.Družbo mi bo delal:kuza:,pa malo bom igrala fato,možek je pa v službi.Tak,da ne bo nič preveč :)pri nas doma.
en lp:morje:D.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem