writing-img

Dobro jutro punce!

clock-img

18.10.2006, 09:43

clock-img

Ketrin

pencil-img

1564

Tudi jaz sem nova na temle forumčku, čeprav ga že nekaj časa spremljam. Prej nisem pisala, ker ste mi vedno ve odgovorile, še predenj bi kaj vprašala....Hvala! Res ste super! Teli čveki so res fini....No, ja! Danes zjutraj sem naredila test in mi je pokazal eno močno in eno blago črtico....user posted image  Popoldan bom naredila še enega, ker zdaj že ne vem več, a sm zjutri mal medlo vidla, al je blo res.... user posted image

clock-img

18.10.2006, 09:44

clock-img

KODA

pencil-img

4015

user posted image user posted image dobrodošla in čestitke.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

18.10.2006, 09:45

clock-img

Klarita

pencil-img

1226

Mam občutek, da je blo res. Čestitke! user posted image

clock-img

18.10.2006, 09:46

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

dobrodošla. ketrin in upam,d a ti drugi test potrdi nosečnost!!

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

18.10.2006, 09:46

clock-img

Anonimen

Čuser posted image Euser posted image Suser posted image Tuser posted image Iuser posted image Tuser posted image Kuser posted image Euser posted image !!!!!!!

clock-img

18.10.2006, 09:47

clock-img

Anonimen

Dobrodošla!

Aja pa mislim da je na mestu: ČESTITKE!!user posted image

clock-img

clock-img

Pinkyca

pencil-img

493

Želim ti da bi bilo !!! user posted image  Bo pa dolg dan danes kaj?

clock-img

clock-img

Kuba

pencil-img

520

Dobrodošla in držimo pesti za bolj močne črtice!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.10.2006, 09:49

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Čestitke tudi z moje strani!Možno da je res deloval včerajšnji kozmični danuser posted image user posted image user posted image .jaz pa moram počakat še dober teden.Ampak se ne oziram kaj preveč na to.Bo kar bo.

clock-img

18.10.2006, 09:50

clock-img

Ketrin

pencil-img

1564

Kolk ste prijazne! Hvala!! Sej ne dojemam ravno! Ja, dan (vsaj delovni) pa bo imel enih par uric več.... Komaj čakam, da boste tudi vse, ki čakate user posted image ! Čimprej!

clock-img

18.10.2006, 09:52

clock-img

Klarita

pencil-img

1226

Vama je v prvo uspelo? Radovedna sem, vem, ampak za druge približno vem, ti pa si nova in nam nič nisi zaupala.user posted image

clock-img

18.10.2006, 09:52

clock-img

Xandra1

pencil-img

115

Dobrodošla med oktobrovkami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitke user posted image !

Ljubezen so zlate stopnice po katerih se srce vzpenja v nebo!

clock-img

18.10.2006, 09:55

clock-img

RAČKAPK

pencil-img

1413

Tudi z moje strani ČESTITKEuser posted image user posted image

clock-img

18.10.2006, 09:58

clock-img

zorica

pencil-img

770

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mislim da ti lahko že čestitam!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.10.2006, 10:01

clock-img

Ketrin

pencil-img

1564

Oprosti Klarita in ostale punce! Ne, v drugo nama je ratalo.... Ampak saj pravim, ne dojemam ravno in se mi zdi kar nemogoče! Mal sem čudna, a?! Jaz sem si želela tole user posted image  že več kot eno leto. Lani sva si uredila štalco in potem sem jaz hotla tako še kravco! Pa moj ni bil še za. No, potem sem nehala o tem razmišljat, sem pa imela kar hudo (depresivno) zimo. Sem si na smučanju poškodovala koleno in sem bla skoz sama doma, potem pa veste kaj vse se nam plete po glavah...Bedarije! No, konec avgusta pa sva začela "športati" brez zaščite.... In evo! Sporočim kaj bo rekel drugi test!

clock-img

18.10.2006, 10:06

clock-img

Klarita

pencil-img

1226

Moja prijateljica je bila visoko noseča pa še kar ni dojemala. Ko je z otrokom prišla že domov, mi je govorila, da se še kar privaja, da nima več svoje svobode in mira, ampak mora skrbet za otroka. Tako da dojameš pač ko moraš, eni prej, drugi kasneje.

clock-img

18.10.2006, 10:24

clock-img

Kuba

pencil-img

520

IZVIRNO SPOROČILO: Klarita

...da nima več svoje svobode in mira, ampak mora skrbet za otroka. Tako da dojameš pač ko moraš, eni prej, drugi kasneje.

Dejstvo je, da enkrat ko dobiš bebiko: nema više free time...

clock-img

18.10.2006, 10:30

clock-img

majrim

pencil-img

3991

čestitke iz srcauser posted image ....jaz bom pa delala družbo mali žirafi...kdaj boš delala test žirafa??? jaz imam datum 27 ...ti??

clock-img

18.10.2006, 10:37

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

user posted image user posted image user posted image
go go go, itak, da si nosečkauser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

clock-img

18.10.2006, 10:40

clock-img

Ketrin

pencil-img

1564

Še enkrat hvala za user posted image user posted image user posted image ! Stiskam pestke za vse!!! Če zavestno delaš user posted image  mislim, da ko pride se nimaš kaj pritiževat, da nimaš free time! Zato pa vsak takrat ko je pripravlje.... No, midva sva! user posted image  Vsaj hočeva bit! Kako bo šlo pa v praksi, bomo pa videli! No, kr neki zdej bluzim. V glavnem sem se hotla sam zahvalt za čestitke....user posted image

clock-img

18.10.2006, 13:42

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Dobrodošla med nas.... in seveda ČESTITKE!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.10.2006, 14:55

clock-img

pot

pencil-img

1487

Dobrodošla na RR in čestitke ob user posted image user posted image !!! user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.10.2006, 15:26

clock-img

Afnica

pencil-img

766

Vidim, da v drugo raje rata kot v prvo. To je upanje ta mesec zame. user posted image  No, sej pa ko to malo analiziram, je normalno, da ko prvi mesec delaš na tem si napet, je razburljivo, ker je nekaj novega. Sploh za nas, ki čakamo na prvega. Drug mesec (vsaj pri nama) je pa že bolj sproščen.

Aja, pa čestitke!! user posted image

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

clock-img

19.10.2006, 09:35

clock-img

Ketrin

pencil-img

1564

Še enkrat hvala za čestitke! Včeraj popoldan sem naredila še CB innnnnnn plusekkkkkk!!!user posted image user posted image  Drugače pa je res kot si napisala Afnica. Prejšnji mesec sem bla jz že čist psiho! Imela sem vse znake nosečnosti in sem bila prepričana da sem noseča....Pa nič. Ta mesec pa ravno obratno! Pridno user posted image  pa bo! user posted image

clock-img

19.10.2006, 09:36

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

Čestitke user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem