writing-img

Dobro jutro punce

clock-img

29.12.2004, 09:11

clock-img

Vera*

pencil-img

647

:kava:Ja me že kar nekaj dni ni bilo gor,ker je tamali bolan.Ima bronhitis.Vendar je že boljše.Sedaj pa jaz smrkam....Ampak vseeno mi smučanje ta teden ne uide.Kako ste kaj?Vidim da se je kar veliko dogajalo.Saj nisem mogla niti vsega prebrat.Imate kaj snega?Mi ga imamo.Želim vam lep dan.:rozica:

clock-img

29.12.2004, 09:24

clock-img

india

pencil-img

5342

Ja,Vera*,jutro!!!
Pri meni ne bo danes zjutraj kave,ker me je zgrabila neka viroza in mi kava sploh ne diši.
:(:(
Kar se pa snega tiče, bi ga pa lahko izvažali, vi k nam mislim,imamo ga le morda milimeter na kvadratu-
tako da tu ne bo ne kepanja ne snežakov:(:(..
Ti pa kar lepo uživaj na smučanju!:miska:
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

29.12.2004, 09:26

clock-img

kimi

pencil-img

3836

Dobro jutro

Oh Vera ta tvoj, če se ne motim Rok je pa sedaj res bogi. Upam da ga bo kmalu minilo in se bo pozdravil.

clock-img

29.12.2004, 09:46

clock-img

Vera*

pencil-img

647

Saj v tisti šalčki ,ki je zgoraj,tudi pri meni ni kave noter.Je čaj.;)Sej imam doma hladilno skrinjo,pa se lahk za kako kilo snega zmenima.Sam to pa ne bo ravno poceni.:)-:)-:)-

clock-img

29.12.2004, 09:56

clock-img

sa

pencil-img

651

Lep pozdrav se z moje strani.Upam da se ti Rokec cim prej pozdravi,moj :duda:trenutno spi ko se pa zbudi pa sibamo ven,kkkkkkkkkooonnncccccnnnnnooooooooooooo....no lepo se imejte:rozica::rozica::rozica:

clock-img

29.12.2004, 09:59

clock-img

india

pencil-img

5342

Vera,ni problema, samo glej, da bo poštar lahko nesel paket!!:)-:)-:)-:)-:)-

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem