cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Dobrota je sirota; res sem slabe volje!

clock-img

16.12.2004, 10:07

clock-img

Metuljčica04

pencil-img

197

Prodajamo otroški voziček,dali smo oglas,na željo nekega kupca smo voziček obdržali do dne, ko bi ga naj kupil (si ga je rezerviral),ostale kupce,ki bi voziček kupili takoj pa smo ZAVRNILI.Sem si mislila glej,če si ga res tako želi pa bomo počakali teh nekaj dni,par dni gor ali dol ni sile.Danes pa dobim sms,da si je premislil(kupec) in vozička ne bo imel,kaj pa zdaj:grrr::grrr::grrr::grrr:Bolj si dober slabše je,me je pa izučilo za drugič.

Lep pozdrav!:rozica:

clock-img

16.12.2004, 10:09

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

jaz bi ga poklicala in mu to povedala, da ti je škodo naredil. rezervacija je pač rezervacija. kako so lahko ljudje taki. če je neodločen, naj ne rezervira...grrr, jaz bi bla huda pa bi mu nekaj zabrusila.

clock-img

16.12.2004, 10:11

clock-img

malika

pencil-img

3199

Pokliči tiste kupce, ki si jih zavrnila-če še imaš telefonsko št. Mogoče pa bo kdo vesel.

Drugače pa žal res, izkušnja za drugič.

Lp:)

clock-img

16.12.2004, 10:23

clock-img

_Arwen_

pencil-img

195

Pri meni je bilo čisto isto...s tem da je bila ta, ki jo je voziček čakal in ga je potem zavrnila, moja "prijateljica"... Super res, sem bila full vesela...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem