cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Dodatek za veliko družino

clock-img

14.01.2008, 10:59

clock-img

toli

pencil-img

35

Novembra sem rodila tretjega otroka in oddala vlogo za otroški dodatek.Na csd so mi rekli,da bo dodatek za veliko družino nakazan čez dva meseca vendar nisem dobila odločbe.Zdaj pa ne vem ali se izdaja posebna odločba ali je skupaj z tisto od otroškega dodatka?

Lp

"Iskrenost v prijateljstvu mi je tako sveta kot večni zakon."

clock-img

14.01.2008, 11:01

clock-img

toli

pencil-img

35

Ups dvakrat sem poslala,nenamerno.

"Iskrenost v prijateljstvu mi je tako sveta kot večni zakon."

clock-img

14.01.2008, 11:58

clock-img

Isabellabina

pencil-img

1624

Zdravo sedaj se nakazuje v aprilu ni ti pa treba dat nobene vloge ,če že prejemaš otroški dodatek za vse tri otroke.

clock-img

14.01.2008, 12:00

clock-img

Isabellabina

pencil-img

1624

aja pa odločba za veliko družino pride en mesec pred nakazilom ,tko da mislim davsem družinam izplačujejo v mesecu aprilu.Upam da se ne motim

clock-img

14.01.2008, 12:48

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

tko da mislim davsem družinam izplačujejo v mesecu aprilu.Upam da se ne motim

Ja, samo 1x letno nakazujejo.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

14.01.2008, 13:41

clock-img

madela

pencil-img

4734

Bom kar tule vprašala,ker se tie ravno dodatka za veliko družino.

Na CSD-lj.,sem gledala,da piše,da e danes izplačilo dodatka za nego. A ga je katera že dobila? Jaz sem gledala na kliku pa zaenkrat nič...

clock-img

14.01.2008, 13:43

clock-img

madela

pencil-img

4734

IZVIRNO SPOROČILO: toli

Novembra sem rodila tretjega otroka in oddala vlogo za otroški dodatek.Na csd so mi rekli,da bo dodatek za veliko družino nakazan čez dva meseca vendar nisem dobila odločbe.Zdaj pa ne vem ali se izdaja posebna odločba ali je skupaj z tisto od otroškega dodatka?

Lp

Jaz sem predlani konec oktobra rodila tretjega otroka in sem še isto leto dobila dodatek za veliko družino,nato pa naslednje leto v začetku leta.
Meni je rekla,da po novem dobiš ta dodatek še isto leto,ko se ti rodi otrok,torej bi morala že dobit,razen če so spet kaj spreminjali.

clock-img

15.01.2008, 10:03

clock-img

Mateja*

pencil-img

282

Ja, nakazujejo 1x letno, amak ne aprila pač pa februarja. Vsaj tko je blo lani.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem