writing-img

Dodatna ponudba Vzajemne

clock-img

06.11.2007, 00:07

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

A ste e odločle za tisto doplačilo .. sam pol nam bi full dnarja vzel... Kaj vem, se mi še brat ne da. Je katera se kaj poglobila v to zadevo?

clock-img

06.11.2007, 08:17

clock-img

Anonimen

Ja, sem prebrala. Za 3 € pa še malo si zavarovan posebej po smrti, ko dobijo sorodniki 20.000 € izplačila. Problem nastane, ker ne krijejo tega v primeru srčne kapi, možganske kapi, če si udeležen kot sovoznik v avtomobilu v prometni nesreči izplačajo samo 80 °% tega zneska.
Ne velja to za zastrupitve s hrano , razen kemične snovi pa še nekaj.user posted image
Potem ni izplačila, če umreš po operaciji (tveganja anestezije). To pa itak že tam podpišeš, preden greš na operacijsko mizo.

Skratka, en sam velik nateg. Ko sem prebrala pogoje v pogodbi, me je kar minilo.user posted image

clock-img

06.11.2007, 08:18

clock-img

Anonimen

Po pravici povem, sploh nisem brala do konca, pa me je že prej minilo. Nateg spet.

clock-img

06.11.2007, 08:39

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

IZVIRNO SPOROČILO: Taly

Ja, sem prebrala. Za 3 € pa še malo si zavarovan posebej po smrti, ko dobijo sorodniki 20.000 € izplačila. Problem nastane, ker ne krijejo tega v primeru srčne kapi, možganske kapi, če si udeležen kot sovoznik v avtomobilu v prometni nesreči izplačajo samo 80 °% tega zneska.
Ne velja to za zastrupitve s hrano , razen kemične snovi pa še nekaj.user posted image
Potem ni izplačila, če umreš po operaciji (tveganja anestezije). To pa itak že tam podpišeš, preden greš na operacijsko mizo.

Skratka, en sam velik nateg. Ko sem prebrala pogoje v pogodbi, me je kar minilo.user posted image

user posted image user posted image  

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

clock-img

06.11.2007, 08:44

clock-img

natasaom

pencil-img

2231

kako moraš pa pol umret,če hočeš,da tvoji dobijo kej dnarja??spet bojo stare ljudi nategval

clock-img

06.11.2007, 13:59

clock-img

Anonimen

http://www.vzajemna.si/uploaded/pdf/spogoji/DP-NS-06.pdf

No, tukaj vse piše. Praktično res brez veze. Upam, da ne boste nasedli.

clock-img

06.11.2007, 14:25

clock-img

LoCa

pencil-img

1173

IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

kako moraš pa pol umret,če hočeš,da tvoji dobijo kej dnarja??spet bojo stare ljudi nategval

user posted image ja potrudit se je treba. js take zadeve kr proč mečem. anekdota:  moj tata je nezgodno zavarovan, pa mu je rekla na zavarovalnici, da to ne bo dobil odškodnine, ker si je koleno poškodoval pr košarki, ker ga nihče ni porinu da se je poškodoval, ampak se je sam poškodoval user posted image . wtf. v isti sapi pa rekla da ljudje pridejo za vsak drek tja. je seveda dopisal, da ga je nekdo porinil user posted image . v glavnem, brezveze so te zadeve. kot da človek ve kako bo preminil user posted image

clock-img

07.11.2007, 09:22

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

Jaz sem vse stran vrgla, že ko vidim "v primeru smrti"  me kar mine.

Že tako dobijo od mene preveč denarja.

clock-img

07.11.2007, 09:24

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

IZVIRNO SPOROČILO: Taly

Problem nastane, ker ne krijejo tega v primeru srčne kapi, možganske kapi, če si udeležen kot sovoznik v avtomobilu v prometni nesreči izplačajo samo 80 °% tega zneska.
Potem ni izplačila, če umreš po operaciji (tveganja anestezije).

Ja, kakšni primeri smrti pa ti potem še ostanejouser posted image user posted image  Najbrž so všteti takšni, ki so verjetni 1:10.000user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem