writing-img

Dodatno delo za moške - plačilo?

clock-img

04.01.2008, 08:22

clock-img

kovač

pencil-img

679

Ali mi lahko, kdo ki ve pove koliko naj zahteva plačilo na uro na roke?
Se gre pa za delo na terenu  - razdandela v gradnji objektov.

Recimo koliko bi bilo pošteno plačilo- pa ne rečt, da naj se zmeni ali pa odvisno.Jaz bi rada vedela konkretno. To bi delal po službi, da bi tako padel še kakšen dodatni dinar, ker je vse tako drago, da se drugače ne da več preživeti.

clock-img

04.01.2008, 12:16

clock-img

aluš

pencil-img

704

5-6 EUR/uro - toliko jaz vem, da eni dobijo.

clock-img

06.01.2008, 12:30

clock-img

Henry1

pencil-img

14

Fizično delo 5-7 Eur.

clock-img

07.01.2008, 19:18

clock-img

koruzica

pencil-img

123

IZVIRNO SPOROČILO: kovač

Ali mi lahko, kdo ki ve pove koliko naj zahteva plačilo na uro na roke?
Se gre pa za delo na terenu  - razdandela v gradnji objektov.

Recimo koliko bi bilo pošteno plačilo- pa ne rečt, da naj se zmeni ali pa odvisno.Jaz bi rada vedela konkretno. To bi delal po službi, da bi tako padel še kakšen dodatni dinar, ker je vse tako drago, da se drugače ne da več preživeti.

Za zidarska dela velja načeloma, pol majstrove ure; torej, če ma majster, zidar, 10 €, je v praksi za 'malavarja', asistenta po slovensko, 5 €...Načeloma pa je to stvar dogovora; dobro je vedet, kolk približno mojster, zidar dobi, da se lahk pogajaš, 'cinkaš' za plačilo...Ker v vsakem primeru te prnese okol, če pa približno veš, za kolk dela on, pa se lahk pogajaš; iz preprostega razloga: he need's you!!!!

Pripovedujem iz izkušenj, vsaj tako je blo pri zidariji...

lp

clock-img

26.01.2008, 20:37

clock-img

študentka Mici

pencil-img

593

Men pa neki ni jasno. Kovač oprosti ampak te bom direkt vprašala, kako pričakuješ, da bo tvoj partner delu še po službi, sej ok, samo zakaj pa ne bi še ti kaj primaknila v skupni fond? Nekje sem prebrala, da si brez službe, a za čistit in likat pa ni nikjer nič?

Vse tiste, s katerimi smo v vezi preko zbirateljstva naprošam, da se v/na kuverto podpišete z vzdevkom iz RR, da se vam lahko za pošto tudi zahvalim. Hvala.

clock-img

26.01.2008, 21:06

clock-img

kovač

pencil-img

679

Sem dobila zaposlitev, delam. Res sem vesela. Če bo pa moj še s čim poizkusil pa tudi v redu, morda še jaz čez čas. Še ne vem. Glavno, da sem zaposlena.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem