writing-img

Dodatno zavarovanje Vzajemna!????

clock-img

31.12.2004, 11:49

clock-img

mana.t

pencil-img

9

Pozdravljene!!!

Dve ali tri temi doli ste razpravljale o tem, da ste zavarovane po možu oz. jaz sem po partnerju. Nisva poročena, sva pa koruznika in oba prijavljena na istem naslovu! Sem pa tudi študentka. In ena je omenila, da če si po možu oz. partnerju zavarovana osnovno, da potem ne rabiš plačevati dodatnega?!
A je v tem kaj resnice? Jaz ga sicer plačujem mesečno skoraj 4.000!
Čudno mi je, da ko sem bila po starših zavarovana, da takrat ni prihajala nobena položnica od Vzajemne?!:ups:

Upam, da ne kvasim kakih neumnosti!

Lep pozdrav vsem, v novem letu pa čim več:duda:9nebesa:bravo:

clock-img

31.12.2004, 12:04

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

ja res je, ni ti treba plačevati dodatnega zavarovanja, če imaš status študenta (ne velja za pavzerje), ne glede po kom si zavarovana. Samo, da ti tega nihče ne pove. jaz sem bila enako zavarovana po partnerju, nisva poročena, imava pa isti stalni naslov. Za več informacij se lahko obrneš na CSD, ampak dokler študiraš imaš zdravstveno zavarovanje krito.

Čimprej odpovej Vzajemno, ali pa jih pojdi nadret.

clock-img

31.12.2004, 14:35

clock-img

hruškica

pencil-img

140

Ja, dokler imaš status študenta, ti ni potrebno nič doplačevati, ker vse krije država (otrokom, šolojočim otrokom in študentom s statusom). Na to bi te pa res lahko na Vzajemni opozorili!!!

clock-img

12.01.2005, 18:42

clock-img

spacey

pencil-img

2359

Ma kake barabe so :grrr: nihče te na nič ne opozori in samo jemljejo ti denar, pa neglede na to ali ga imš veliko ali pa komaj za preživet! Mislim ta naša sociala je tako grozno urejena, da me kar pogreje! :grrr:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem