cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Dogajanje v prsih koliko prej????

clock-img

27.06.2005, 10:45

clock-img

Anhelo2

pencil-img

218

Tiste, ki imate že to za seboj oz. čakate, koliko časa pred porodom vam je začelo tečt iz prsi oz. se nekaj dogajat v prsih.

Imela sem čuden občutek v prsih in sem poskusila pritisnit in "oula " . Sicer samo kapljice takšne malo bolj goste zadeve a vseeno.

Bi to lahko bil kakšen znak???

Hvala za odgovore in

LP

clock-img

27.06.2005, 11:01

clock-img

Talči

pencil-img

446

Alo.
Kapljice se ti lahko pojavijo že v 5, 6 mesecu ali prej ali pa kasneje. Jaz sem 33 dni pred PDP pa vsak večer ali pa tudi čez dan kaj priteče. Nič ni treba stiskat, kar samo pricurlja.
To ni pokazatelj, da se je začelo, ker je pri vsaki različno. Pravi mlekec pa tako priteče nekaj časa po porodu.
Če ti ful teče, si daj blazinice, jaz zaenkrat zdržim brez - teh nekaj kapljic na dan...

LP
Talči

clock-img

27.06.2005, 11:02

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

27.06.2005, 11:06

clock-img

Anhelo2

pencil-img

218

Žal imam vdrte bradavice in jih moram malo pripraviti na dojenje tako, da moram že iz tega razloga malo stiskati oz. nekako tako, pa do sedaj ni nič priteklo danes pa je.

Bi rada dojila in bom vse za to tudi naredila.

LP

clock-img

27.06.2005, 11:23

clock-img

pika_b

pencil-img

414

Že od četrtega meseca naprej imam prave poplave :( in moram uporabljati blazinice. Sedaj sem v 36t in je včasih več včasih manj.

Je pa od :nosecka: do :nosecka: različno.

lp :sloncek:

clock-img

27.06.2005, 12:21

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Meni ni prej nič priteklo.

clock-img

27.06.2005, 12:58

clock-img

Anonimen

Meni tudi nič prej in tudi potem šele 4. dan po porodu. Sem pa potem dojila eno leto, pa ni nikoli zmanjkalo.

clock-img

27.06.2005, 13:45

clock-img

malika

pencil-img

3199

meni ni prvič čisto nič teklo, zdaj drugič mi je teklo ma kaj teklo špricalo :)- do nekje 5 meseca; zdaj pa spet tako kot prvič čisto nič več.

No dojila sem polno do 10 meseca, ko smo naštimali novega :duda: in se je šerif odločil, da da mami malo miru :)-

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem