writing-img

Dohodnina? Pomoč prosim.

clock-img

24.03.2006, 19:51

clock-img

niki5

pencil-img

1902

Iz ministrstva za delo, družino in socialne zadeve sem dobila povzetek obračuna vrste dohodkov, ki so oproščene plačilu dohodnine in sicer oznaka je navedena 8027 in piše drugi dohodki iz delovnega razmerja KDČ user posted image . Pojma nimam kaj je to, še manj pa kam to vpišem, ker te rubrike s tako oznako ni na listu z dohodnino. Vpisan je pa samo dohodek.

A se katera kaj spozna na to kaj bi bilo oz ali je možno, da so prispevki, ker sem zaposlena s skrajšanim  del. časomuser posted image

clock-img

24.03.2006, 20:22

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Te oznake res ni v obrazcu, torej je ni potrebno vpisovati. Po moje imaš čisto prav, da so to prispevki, sploh ker ti piše, da je neobdavčen del dohodka.Aja, KDČ najbrž pomeni krajši del. čas. Če pa hočeš čist zihr vedet, je pa najboljše, da vprašaš na davčno po telefonu.

clock-img

24.03.2006, 20:22

clock-img

manca79

pencil-img

194

Ja, meni so rekli na davčni da se rubrike 7 in 8 ne vpisuje, zato jih tudi ni v obrazcu. izpisek pa pač za tvojo evidenco.

lp
M.

clock-img

24.03.2006, 20:40

clock-img

niki5

pencil-img

1902

Hvala user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem