writing-img

Dojenček - božiček

clock-img

01.12.2009, 14:43

clock-img

Mami26

pencil-img

82

Počasi se bližajo prazniki in naš 6m bo letos prvikrat praznoval božička, zato razmišljam kaj mu kupiti pa mi nič ne pade na misel, ne da imamo vsega polno ampak s fantom želiva, da je pač nekaj posebnega, ne želiva pretiravat, vendar,.... saj razumete. Zamima me kaj ste ve podarile svojim malčkom, prosim za mnenje.

Hvala

clock-img

01.12.2009, 14:47

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

nič nismo kupili.

Mama štirih deklic in 5ra

clock-img

01.12.2009, 14:52

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

Vsako leto kupimo za malega en poseben obesek za na jelko.

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

clock-img

01.12.2009, 15:15

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

tale zgornja mi je dala idejo - obesek z njegovo slikco gor, vsako leto drugo/novo, kjer se vidi kako raste user posted image ko je večji obešate okraske po letih od 0 naprej user posted image

clock-img

01.12.2009, 15:18

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

Vsako leto kupimo za malega en poseben obesek za na jelko.

kakšen obesek pa? Kr tak eden ali je kakšen poseben. Mi je to dobra ideja user posted image

clock-img

01.12.2009, 15:20

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

tale zgornja mi je dala idejo - obesek z njegovo slikco gor, vsako leto drugo/novo, kjer se vidi kako raste user posted image ko je večji obešate okraske po letih od 0 naprej user posted image

fensišmensi ideja user posted image , mi sicer kupujemo (izdelujemo) te obeske in ga vsako leto slikamo v božičkovi opravi oz. v božičnem vzdušju...pa mu šparam za spomin. To je delala naša mama za nas in zdaj imam eno luštno zbirko obeskov - takih še iz stekla user posted image  AH, ja me daje nostalgija.

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

clock-img

01.12.2009, 15:20

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: Mami26

Počasi se bližajo prazniki in naš 6m bo letos prvikrat praznoval božička, zato razmišljam kaj mu kupiti pa mi nič ne pade na misel, ne da imamo vsega polno ampak s fantom želiva, da je pač nekaj posebnega, ne želiva pretiravat, vendar,.... saj razumete. Zamima me kaj ste ve podarile svojim malčkom, prosim za mnenje.

Hvala

Tudi mi bomo imeli prvi skupen Božič ampak se mi zdi, da še pri 9.mes. (no, za Božič bo 10) še ne ve kaj je božiček,darila ipd.
Itak ji vse kar potrebuje, kupimo sproti, tak da nebomo nekaj kupovali.
Babice & dedki  pa ji bodo  nabavili vsak po eno "pametno" igračo. Tako so se odločili, in midva to spoštujeva.

clock-img

01.12.2009, 15:24

clock-img

livia

pencil-img

2395

On itak še nič ne bo štekal.
Božička in dedka mraza se bo bal, tako da je vseeno. Važno, da ima eno sliko za v album.
Moja bi bila najbolj vesela dude, za tvojega pa ne vem kaj ima rad.

clock-img

01.12.2009, 17:57

clock-img

Crystall

pencil-img

826

Naš mali bo v petek star 1 mesec in bo za miklavža od babi dobil ležalnik, da bo lahko mamico opazoval med pospravljanjem user posted image , za božička sem mu pa dala bildat na ebayu božičkovo obleko in ga bomo slikali user posted image . Pa mogoče bo dobil sling - no, mami ga bo user posted image user posted image user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem