writing-img

Dojenček in klima

clock-img

06.07.2007, 07:35

clock-img

BAMBINA_

pencil-img

3394

Ojla!
Mene pa zanima, na koliko naštimate klimo v avtomobilih user posted image v teh dneh, ko je tako vroče zunaj? Mi damo na 23 stopinj, pa se mi zdi, da včasih čisto preveč mrzlo piha, če damo pa na več, je pa bošček čisto prepoten.

clock-img

06.07.2007, 08:03

clock-img

orhideja75

pencil-img

1394

zaradi otrok sem zelo proti klimi. rajši prej ohladi avto, potem med vožnjo pa sam ene par stopinj manj, kot je zunaj.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

clock-img

06.07.2007, 08:29

clock-img

Anonimen

Če imaš avto na soncu in ko se usedeš vanj, je notri ziher ene 60 ali 70°. Torej naštimati na 23°, je čist premalo. Avto najprej fejst prezrači, preden greste notri in potem moraš naštimati samo ene 4 do 5 stopinj nižjo temperaturo, kot je zunaj, da ni prevelike razlike.

clock-img

06.07.2007, 09:18

clock-img

lunca2

pencil-img

2265

IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Če imaš avto na soncu in ko se usedeš vanj, je notri ziher ene 60 ali 70°. Torej naštimati na 23°, je čist premalo. Avto najprej fejst prezrači, preden greste notri in potem moraš naštimati samo ene 4 do 5 stopinj nižjo temperaturo, kot je zunaj, da ni prevelike razlike.

Se strinjam!user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

clock-img

06.07.2007, 09:56

clock-img

lilka

pencil-img

1380

Jah, če maš tak avto ko kaže notranje stopinje je lažje, naš kaže samo kolko stopinj je zunaj in nima avtomatsko klimo, naš ima klimo sam ne vem kolko stopinj kaže če dam na 1..2..3..4user posted image . To je tudi mene zelo zanimalo kaj je boljše, da je klima, al da mu je malo vroče...... kar po moje ni dobro , ker se lahko prehladi, če ga vzameš ven, sej ne veš kaj biuser posted image

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

clock-img

07.07.2007, 08:25

clock-img

skačica

pencil-img

1334

midva imava skoz klimo vključeno, če je zunaj 30 stopinj, jih imamo v avtu 24-25. Sem tudi nekaj časa paničarila, ampak mala je itak kontra obrnjena in nič ne piha vanjo.
Zaradi klime še ni bila prehlajena, mi je bolj grozno, če jo vzamem iz avta čisto mokro po hrbtuuser posted image

clock-img

07.07.2007, 20:05

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Midva naprej ohlasima avto tako, da preden se usedeo vanj, odprema šipe in zalaufama klimo na max. Baje da je treba tako naredit user posted image  No, pomaga in se hitro ohladi, da ni več vroče kot v peklu. Potem pa naštimama klimo na 4-6 stopinj manj, kot je vzunaj.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem