writing-img

Dojenje med spanjem - kaj menite?!

clock-img

12.01.2005, 20:14

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Aja, še tole me zanima - po nasvetu prijeteljice sem ta malo podojila zadnja dva večera kar v (njenem) spanju, okoli 22. ure, s tem pa tudi podaljšam njeno spanje in seveda nočno bujenje za obrok. Se vam zdi to ok (me je strah za njen želodček) ali naj ji pustim njen ritem? Meni to ustreza, ker imam od 18.00, ko nazandnje je, dojke ful polne.

Hu:hudicek:Anita

clock-img

12.01.2005, 20:29

clock-img

india

pencil-img

5342

Ja,če ti kaže s kakršnimikoli znaki, da je lačna, oz.če sta prej tako jedli, zakaj pa ne? meni je Mark dostikrat zaspal že kar na začetku dojenja a sem ga vseeno kar nahranila dokler je otel jesti, pa je spal dalje,podrl kupček in potem spal še naprej.
Koliko je stara?:rozica::rozica::rozica:

clock-img

12.01.2005, 20:32

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Stara je 3,5m. Ne, prej nisva jedli ob 22.00, ampak okoli 24-2.00, medtem ko se po novem zbudi po 3.00, včasih pa celo okoli 5.00 (kar je veliko znosnejše zame, ker spim v enem kosu). Samo ne vem, če je dobro zanjo?!:zmeden:

Hu:hudicek:Anita

clock-img

12.01.2005, 20:32

clock-img

Anja167

pencil-img

1017

Naš itak navadno spi, kadar ponoči je (vsaj meni se tako zdi).

clock-img

12.01.2005, 20:34

clock-img

Anonimen

Po moje je to čisto dobra finta.

clock-img

13.01.2005, 13:03

clock-img

Petra P.

pencil-img

336

Zakaj pa ne. Če zares spi in ni lačna, pol itak ne bi jedla. No, vsaj našega ne prisilim, da bi odprl usta med spanjem za vse na svetu. Ko pa mu paše, pa ni problema.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem