writing-img

Dokumenti za urejanje preživnine

clock-img

17.01.2006, 14:24

clock-img

Anonimen

Lepo vas prosim, če mi lahko pomagate pri dokumentih za (sporazumno)preživnino. Na vabilu na narok piše, da morava oba predlagatelja prinesti s seboj različne dokumente in potrdila, pa me zanima samo, ker sem brezposelna oz. za zdaj še na porodniškem, kje lahko dobim izpis vseh porodniških za pol leta nazaj?user posted image

hvala za odgovore in LP

clock-img

17.01.2006, 14:27

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

verjetno na tvojem CSD!

Mami, pika moja!

clock-img

17.01.2006, 16:26

clock-img

čopek

pencil-img

70

Hojla.
Verjetno imaš doma spravljene izpiske od porodniške in le te vzemi s seboj.Saj drugega tako nebi dobila na CSD.
Drugače pa jih pokliči na sodišče in vprašaj - bo najbolje.

clock-img

17.01.2006, 16:30

clock-img

san

pencil-img

4176

s seboj imej bančne izpiske za zadnje pol leta - to gotovo imaš in potrdilo, da si brezposelna ne pozabi oz. na porodniški

clock-img

17.01.2006, 23:16

clock-img

Anonimen

Kot brezposelna imaš dve možnosti - bačni izpiski s specifikacijo (v banki bi ti jih morali sprintati brezplačno - na njih piše poleg zneska še to, kaj je bilo nakazano) - ali pa izpiski, ki jih prejemaš mesečno na dom (predvidevam), lahko pa odneseš tudi odločbo od starševskega dodatka. Če pa starševski dodatek prejemaš manj kot 6 mesecev, pa za tisti čas prej priloži bančne izpiske.
Jaz bi odnesla kar vse naenkrat - zihr je zihr.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem