writing-img

Dolžina cikla

clock-img

11.06.2009, 07:42

clock-img

Anonimen

Mi lahko katera pove kako se računa dolžina menstrualniega cikla. Če tega ne vem, si sploh ne morem zračunat plodnih dni.user posted image

Prvi dan menstre sem imela po mesecih: 20.3, 18.4, 20.5

Mi lahko prosim razložite? Hvala!

clock-img

11.06.2009, 07:51

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

prvi dan user posted image  šteješ za prvi dan cikla. se pravi, zračunaj, koliko je dni od 20.3. do 18.4., nato od 18.4. do 20.5.

clock-img

11.06.2009, 07:56

clock-img

Anonimen

Menstrualni ciklus se šteje od prvega dneva menstruacije do naslednjega prvega dne naslednje menstruacije. Tako, da naslednjo menstruacijo boš dobil anekej med 19-22.6. Plodni dnevi so pa od 12 - 16 dni pred predvideno menstruacijo. Torej, plodne dneve imaš od 6. - 12. 6. Ni pa nujno.

clock-img

11.06.2009, 09:51

clock-img

kitka1

pencil-img

327

Če želiš spremljati, kaj se dogaja s tvojimi ciklusi, pa kdaj imaš plodne dneve itd., potem je ta stran idealna: http://www.fertilityfriend.com/
Je sicer vse v ang., ampak se kar hitro navadiš. Logiraš se, potem pa vnašaš vse spremembe - od menstruacije do vseh opazovanj, kot je npr. plodna sluz, jutranja temperatura, vmesne krvavitve ... Program ti potem sam računa plodne dneve, te opozori nanje ...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem