writing-img

Dolga vožnja s trimesečnikom

clock-img

23.10.2006, 09:30

clock-img

Metka23

pencil-img

2

Pozdravljene,
mene pa zanima, koliko se lahko s trimesečnikom vozi naokrog. Namreč v novembru nas čaka poroka. Od doma naj bi šli okoli 8 - 8:30 in moramo prevoziti kar nekaj kilometrov - 90km in se ustavimo in čez kako uro še 140km  in potem smo na praznovanju najkasneje do kakih 21 - 22h in potem nas čaka le še 50 km do doma. Prostor bo nezakajen in nehrupen (skromna poroka). A je to preveč za zdravega trimesečnika? user posted image

LP in hvala za vaše odgovore

< Sporočilo je popravil nalin -- 23.10.2006 13:17:55 >

clock-img

23.10.2006, 09:36

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Lahko ti povem le svoje izkušnje z vožnjo; mi smo se vozili na morje in nazaj (2 uri in pol), podnevi in ponoči, ko je bila naša user posted image  stara 3 mesece, pa nismo imeli nobenih težav.

Kar se pa tiče poroke, pa ne vem. Če bo tebi prijetno in vajinemu user posted image  ugodno, zakaj pa ne?

Lp user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

23.10.2006, 09:40

clock-img

smrka

pencil-img

3582

Mi smo z dvo mesecno bejbo sli na 1700 km dolgo pot. BIl a je pridna, je vecino spala. Mjahni otroci v avtu niso tako zahatevni.. problem je pri vecjih otrockih.

V tvojem  primeru jest verjetno nebi sla na poroko, ker verjetno otroka dojis na vsake 2 ure... kako bos potem sproscena na poroki? Pa previjanje?.... Kaj pa ce bo glasna muzika???

clock-img

23.10.2006, 09:47

clock-img

renan

pencil-img

1377

tako ali tako bo veliko spal. ce imate lupinico oz. vozicek s sabo, ni problema. nas je v tej starosti potoval ze 500 km.

lp, renan

clock-img

23.10.2006, 09:58

clock-img

Metka23

pencil-img

2

Super, skratka ni panike, hvala za odgovore user posted image  
Na poroki NE bo nobene glasne glasbe, pač obred, fotkanje in nato pozno kosilo. Čisto preprosto bo. Edina oteževalna okoliščina je pač vožnja in da traja od jutra do večera. Doji se lahko v avtu, pa tudi v restavraciji bo prostor za odmaknit se, ker ne bo gužve.

clock-img

23.10.2006, 12:01

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Jaz ti bom pa takole odgovorila. Odvisno je otročka samega. Če se otrok rad vozi z avtom, če je nasplošno nezahteven, to pomeni, da zaspi kjerkoli in kadarkoli, če ga ne matrajo krči..., potem jaz ne bi oklevala in bi šla. Če pa je otroček naporen in veliko joče ter ima težave s spanjem kje drugje kot doma, potem pa ne bi šla.

clock-img

24.10.2006, 08:16

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Naš je šel na 12 ur vožnje pri 6 mesecih, potem pa še nazaj. Brez težav. Res pa je, da smo šli ponoči, ko otrok itak (ponavadi) spi.

clock-img

24.10.2006, 09:58

clock-img

TiaSara

pencil-img

867

Naš je šel pa na poroko, ko je bil star 2 meseca. Dojil se je na 2 uri, pa smo samo na hitrco v avto skočili, pa je bilo. Je bil (no, je še) precej zahteven dojenček ampak na poroki je bil pa user posted image . Pa je bila tudi glasna glasba - smo šli stran od zvočnikov, mali je pa večino časa spal. Je bil pa glavna atrakcija - takoj za ženinom in nevestouser posted image .

Kako pa vožnjo prenaša je pa seveda odvisno od otroka. Naš ni imel težav.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem