writing-img

Dolgi ciklusi in zanositev

clock-img

26.07.2012, 20:09

clock-img

Anonimen

Zdravo punce,

mene pa zanima, kako uspešne ste bile z zanositvijo (po koliko časa) tiste, ki imate različno dolge cikluse.
Če jaz pogledam svoje, v zadnjem letu in pol, bi rekla da je bil najkrajši 26 najdaljši pa 52 dni.

Je pa tako, da imam to srečo, da čutim ovulacijo ( 10-14 dni po hudi bolečini v jajčniku, ki traja cel dan se ulije).

clock-img

27.07.2012, 09:41

clock-img

Anonimen

Moji ciklusi(po spontanem splavu) so bili dolgi 26-32 dni, zanosila sem tretji mesec/tretji krog, zadnji ciklus pred nosečnostjo naj bi trajal 33-34 dni in je bil najdaljši do sedaj(ocenjeno po velikosti mojega otroka v maternici).

Sprosti se in uživaj!

clock-img

27.07.2012, 09:42

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Moji ciklusi(po spontanem splavu) so bili dolgi 26-32 dni, zanosila sem tretji mesec/tretji krog, zadnji ciklus pred nosečnostjo naj bi trajal 33-34 dni in je bil najdaljši do sedaj(ocenjeno po velikosti mojega otroka v maternici).

Sprosti se in uživaj!

Dodajam še to, da nisem čutila ovulacij!

clock-img

10.09.2012, 11:43

clock-img

smeška83

pencil-img

282

Tudi jaz sem imela dolge cikluse, ki so posledica PCOS, a imam sedaj zdravo punčko. Sicer sva bila s partnerjem na umetni oploditvi, a je problem v obeh, ne le v meni. Po ustrezni terapiji z zdravili (predvsem je pomagal Aglurab), so se mi ciklusi urediliuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem