writing-img

Domžale-dober zdravnik

clock-img

27.01.2009, 11:43

clock-img

nežka

pencil-img

289

Prosim vas, če katera pozna dobrega splošnega zdravnika v ZD Domžale. Iz Ljubljane, kjer jo imam zdaj, bi preselila se preselila bližje domu, ker je bolj praktično, ko si bolan.
Pa me zanimajo vaše izkušnje s splošnimi zdravniki v domžalskem zdravstvenem domu.
Hvala

clock-img

27.01.2009, 20:24

clock-img

Klemy82

pencil-img

3154

IZVIRNO SPOROČILO: nežka

Prosim vas, če katera pozna dobrega splošnega zdravnika v ZD Domžale.

Tisti, ki je že zasedenuser posted image ...em, šalo na stran, vsi zdravniki v zd Domžale so bolj ali manj zasedeni, tako da boš prej dobila zdravnika po kriteriju kdo je še fraj...moj ga je moral cca pol leta nazaj zamenjat, ker je njegov šel v pokoj in je pristal pri Dr. Burja, mlada zdravnica, se še malo lovi, ampak načeloma je ok...
Tako da najbolje da pokličeš pa vprašaš, kdo bi te lahko vzel... Tudi mene čez par mesecev čaka ista misija (z mojim se seliva skupajuser posted image )...tako da poročaj če boš kaj uredilauser posted image

clock-img

29.01.2009, 19:30

clock-img

urška76

pencil-img

2569

Men je dr. Burjeva full fajn.
Nikar pa ne it k dr. Frangežu. Za eno smotano napotnico za okulista sem morala čakat dve uri v čakalnici med bolanimi. Pa sem prej poklicala in povedala kaj rabim.user posted image  Pa vedno je bilo prvo vprašanje, če rabim bolniško, ne kaj mi je. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem