writing-img

Dominikanska republika!

clock-img

15.10.2008, 14:34

clock-img

valy1

pencil-img

50

Zdravo!

Je že bila katera tam na dopustu s 3 letnikom. Zanima me, če so tam tudi koralni grebeni tako kot npr. v Egiptu, da stojiš v vodi pa ribice kar same do tebe pridejo. Moti me samo pot ki je tako dolga 10 ur leta. Hvala za info.

clock-img

15.10.2008, 18:12

clock-img

enkratna

pencil-img

821

Na dopustu v Dominikanski repulbiki sem bila lani (natančneje v Punta Cani), vendar ne s 3- ampak 37-letnikom user posted image
Kakorkoli - tam ni grebenov, so same krasne peščene plaže (mivka), palme (kot na tistih "kičastih" razglednicah user posted image ). Smo pa na obali vsako jutri s krekerji (od zajtrka) futrali ribice, ki so nam dobesedno jedle iz roke. So pa bile take "prozorne", in ne živahnih barv...
Sama sem bila prav otroško vesela obiska v tamkajšnjem ZOO-ju (Manati Park), kjer sem lahko božala legvane in se pustila poljubiti tjulnu. No, nekatere zadeve so pač glede na miselnost tam doli skomercializirane (slikanje z boo ali opicjo, šov s papagaji, šov z delfini in tjulenji)...

clock-img

17.10.2008, 13:51

clock-img

bumerang

pencil-img

3207

Mi hodimo na Bayahibe. Letos sin še nima štiri leta in gremo čez en teden, lani je pa imel dobra tri, ko smo bili. Pot je pač kot katerakoli druga na drugi konec sveta. Mi je pa fajn, ker se nazaj vračaš ponoči tako da se domov ne vrneš utrujen.
Ne, ni koralnih grebenov, so pa ribice vendar vsega skupaj ne moreš primerjati z Egiptom. Tam je zame (na mestih, ki niso turistična) zame najlepši koralni greben na svetu.
Plaže so peščene vendar vse niso z belim peskom. Pazi pri izbiri lokacije, ker so nekatere precej vetrovne, posledično je tudi morje bolj mrzlo kot drugje.

Ustavi se in prišel boš!

clock-img

18.10.2008, 09:16

clock-img

valy1

pencil-img

50

Bumerang hvala, če se bomo odločili,te še kaj povprašam.

clock-img

27.10.2008, 15:52

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

Jaz sem bila konec februarja/začetek marca v Puerto Plati,super,res,
meni je vse napotke dala tany83,ki je poročena tam...na internacionalnih klepetuljah jo najdešuser posted image

clock-img

27.10.2008, 20:39

clock-img

valy1

pencil-img

50

Hvala, sem jo že našla. A si šla tja na last minute, kaj misliš je primerno za otročka 3 leta, ker če ni, mi jo je brez veze gnjavit, če potem ne bomo šli.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem