writing-img

Dopust-vrtec..?

clock-img

02.05.2006, 23:38

clock-img

Anonimen

Mi plačijemo vrtec za 5.plačilni razred. V avgustu bi sinčka  izpisala za cel mesec. Kolikšna bi bila rezervacija ali kako se že reče? Tokrat Nevednicauser posted image

clock-img

02.05.2006, 23:58

clock-img

sjug

pencil-img

334

Mislim, ad okoli 10.000 SIT

Never Ever Give Up!

clock-img

03.05.2006, 00:33

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Naša občina,pa tega sploh nima..user posted image Takrat,ko sem ju vpisovala,mi je vodja vrtca kazala,katere občine(mi nismo iz Ljubljanske občine),imajo možnost plačila pavšala,med počitnicami.In naša odpade...user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

03.05.2006, 06:22

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

V našem prejšnjem vrtcu je bilo tako, da se je plaćala rezervacija 30% od vsote, ki smo jo mesečno plačevali. Mogoče je najbolje, da se v vašem vrtcu pozanimaš, očitno ni enotnih pravil.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

03.05.2006, 06:23

clock-img

Anonimen

V Kranju tudi plačaš čisto malo manj, kot če bi bil tam.

clock-img

03.05.2006, 06:48

clock-img

srki

pencil-img

9222

Koda, pri nas je enako, ni rezervacije. V prejšnjem vrtcu pa je sicer bila, samo naš malček ni bil iz njihove občine, pa za nas ni prišla v poštev. Se pa res tako malo pozna, enkrat našega ni bilo v vrtcu več kot 2 tedna, pa smo malo manj kot 2 jurja manj plačali. Najbolje da greš vprašat v vrtec oz. računovodstvo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem