cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Dopust je tu in gremo na offff

clock-img

09.07.2005, 09:16

clock-img

aljča

pencil-img

855

Vsem puncam na forumu en lep pozdrav.No pa sem ga le dočakala težko pričakovani dopust.Danes ponoči gremo na:morje:.Zdej se bom po vseh teh težkih mesecih končno spočila in napolnila baterije za mesec avgust, ko naju čaka prvi postopek IVF.
Vsem tistim, ki še čakate na:morje: želim hitro odštevanje.Tiste,ki prihajte že domov pa preostal lep konec meseca in avgusta.
Punce ne vržt puške v koruzo glede:duda:tud nam bo sonček nekoč posijal z zlatimi žarki.
Vsem novim nosečkam čestitke.Tiste, ki se še trudite pa velik šopek:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:in močne pestke:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:.
Tko jaz se sedaj poslavljam in vam želim lep :morje:,kjerkoli že boste sam da se daste na OFFFFFFFFFF tko kot se bom jaz.
Se tipkamo po dopustu v ponovni zagon javlanja pa se tipkamo po 18.8.,ko bom imela več časa ko bomo delali na:duda:.
Čao Alja:metulj::metulj:

clock-img

09.07.2005, 09:59

clock-img

VITA74

pencil-img

773

aljča lepo se imejte in vrnite se polni energije :sloncek: :sloncek: :sloncek:
Srečno :rozica:

clock-img

09.07.2005, 10:24

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

09.07.2005, 11:09

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Uživaj Aljča:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Tinka

clock-img

09.07.2005, 11:21

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Srečno! :rozica::morje::morje:

clock-img

09.07.2005, 13:15

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Aljča uživaj, uživaj in še enkrat uživaj :rozica::morje::rozica::morje::rozica::morje::rozica::morje::rozica::morje::rozica::morje::rozica::morje::rozica:

Na RR-ji pa te bomo medtem pogrešali :rozica::rozica::rozica::rozica:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem