writing-img

Dopust na kmetih

clock-img

08.03.2008, 09:52

clock-img

arnuša

pencil-img

4

Pozdravljeni.  Mene zanima ali ima kdo morda kakšne iskušnje z dopustom na turistični kmetiji. S  6let starim sinom bi rada nekam iz mesta, vendar pa bi naj bil na tej kmetiji tudi bazen da se lahko malo osvežiš.sem gledala na internetu , vendar ali ni bazena ali pa je cena taka, da te sezuje.morda predlog za kakšno internetno povezavo. Že v naprej hvala, bom zelo hvaležna. 

Op moderatorja: sporočila pišemo z malimi črkami, pazimo, če je vklopljen CAPS LOCK.

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 8.3.2008 17:56:18 >

clock-img

08.03.2008, 10:59

clock-img

natasaom

pencil-img

2231

oprosti,sam na turistično kmetijo z bazenom????men je to smešn..najbolj da greste na dopust takrat ko je največ dela-da greste še malo pomagat in tako sinu pokažeš kakšno je življenje na kmetih.

kje bi pa dobila turistično kmetijo z bazenom pa pojma nimam..pa upam,da ne bo napada-to je samo moje mnenje

clock-img

08.03.2008, 11:01

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz tudi mislim, da ne boš našla turistične kmetije z bazenom. Mogoče, da, ko se dogovarjaš, da omeniš, če lahko vzameš zraven bazenček za napihnit. Pa še to dvomim, da bo čas zanj, ker na teh kmetijah so popolnoma "zasvojeni" z vsem drugim tako, da na bazen sploh ne pomislijo.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

08.03.2008, 11:23

clock-img

arnuša

pencil-img

4

Sem našla par lepih kmetij z bazenom, mi jih je prijatlca pravkar poslala. Pa mi ne bo treba nič delat na njih. www.zelinc.com  www.apartma-banic.si      Obe sta turistični kmetiji.

Op moderatorja: sporočila pišemo z malimi črkami, pazimo, če je vklopljen CAPS LOCK.

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 8.3.2008 18:02:48 >

clock-img

08.03.2008, 11:24

clock-img

arnuša

pencil-img

4

Samo očitno ne znam pravilno vnesti naslova.  Vendar se da najti, le ime se vpiše.

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 8.3.2008 18:02:28 >

clock-img

08.03.2008, 13:38

clock-img

eya

pencil-img

4615

http://www.apartma-banic.si/

http://www.zelinc.com/

Sem popravila linka...

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 8.3.2008 18:02:19 >

clock-img

08.03.2008, 14:05

clock-img

arnuša

pencil-img

4

H V A L A!!!!

Op moderatorja: sporočila pišemo z malimi črkami, pazimo, če je vklopljen CAPS LOCK. To sporočilo je v bistvu lahko tudi z velikimi, če je mišljeno kot vzklik iz srca.

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 8.3.2008 17:58:56 >

clock-img

08.03.2008, 18:44

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

Turistična kmetija Štekar ima tudi bazen. Hrana je božanska tako da priporočam.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem