writing-img

Dopust za nego otroka - isti naslov?

clock-img

02.04.2008, 20:40

clock-img

karmen83

pencil-img

335

Pozdravljene!

Zanima me, če morda katera ve, ali lahko otrokov oče koristi dopust za nego in varstvo otroka (namesto mene), tudi če nisva prijavljena na istem naslovu ali to ni mogoče? Hvala za odgovor in lep pozdrav!

6.8.2008 nama je v življenje posijal najin sonček - najlepša dojenčica na svetu. Sabina, rada te imava!

clock-img

02.04.2008, 20:42

clock-img

ana b

pencil-img

1004

če niste prijavljeni na istem naslovi NE more koristiti nege

clock-img

03.04.2008, 10:00

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Kar je po moje živa bedarija, sej je oče ne glede na katerem naslovu živi. Ampak to je že druga tema.
Enako velja za bolnišouser posted image .

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

03.04.2008, 14:22

clock-img

maxi133

pencil-img

152

Pozdravljene!
Jst imam pa obraten problem. Namreč: ker naše stanovanje do prihoda dojenčka ne bo še končano, bom 2 ali 3 mesece živela doma, očka in dojenček bosta imela stalno bivališče pri očku, jst pa doma pri mojih starših. Torej me zanima, če bi bilo pametno, da bi si zrihtala že prej vsaj začasno bivališče, tko da bi imeli vsi isti naslov, da ne bo mogoče s strani socialne kaj narobe??? (porodniški, nega in varstvo...)
Ojoj, upam, da nisem preveč zakomplicirala vprašanja....user posted image

clock-img

03.04.2008, 20:50

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

In kaj če stanovanje ni prfekt, zakaj se ne moreš tje prijavit.user posted image

clock-img

03.04.2008, 21:07

clock-img

maxi133

pencil-img

152

ni da se ne morem tja prijavit, lahko se. Me samo zanima, če moram met isti naslov kot otrok???
Da ne bi kdo kompliciral zakaj dobivam npr. nego, če pa nisem na istem naslovu, ker pr nas v službi je tko, da če nimaš istega naslova ne dobiš nege.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem