writing-img

Dove - samoporjavitveni losijon

clock-img

15.04.2007, 20:35

clock-img

maša*

pencil-img

333

Dove - Summer body losijon....ga ima katera?
Kak se vam zdi?
Jaz razmišljam da bi si ga kupla, samo ne če je enako kot samoporjavitvena krema, ker po njej sem cela šekasta. user posted image

clock-img

15.04.2007, 21:01

clock-img

total

pencil-img

4453

Jaz sm ga imela lani,pa je bil ok.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

15.04.2007, 21:36

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Jaz sem ga tudi lani uporabljala, pa sem bila z odtenkom zelo zadovoljna, pa tudi flekasta nisem bila. Edino, kar me je motilo je to, da se je poznalo na elastiki od spodnjega perila. Sem se enkrat prav zgozila, ker sem imela bel modrček pri kosti spredaj prav rjav. Saj se opere, samo grdo zgleda, kot da se celo leto nebi preoblekla.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

15.04.2007, 22:00

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Jaz sem ga tudi uporabila in bila cela lisasta - grozno!!! Pa sem se zelo trudila enakomerno nanašat...ni nucalo.

clock-img

16.04.2007, 06:43

clock-img

srki

pencil-img

9222

Moja kolegica se je enkrat se tem mazala, pa ni bila nič flekasta.

clock-img

16.04.2007, 06:54

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

Maša, jaz sem se ravno prejšnji teden začela mazat, pa sem zelo zadovoljna, nič lisasta, koža je fino navlažena, mehka, lepo diši, pa še tak naraven ten dobivaš, nič ne izgleda umetno. Skratka, zelo zadovoljna.

clock-img

16.04.2007, 08:04

clock-img

Anonimen

tud jaz sem ful zadovoljna..user posted image user posted image user posted image Ful se lepo maže, nič nisem flekasta. Edino kar je je to, da mam tud mal moderček umazan, tko da ga moram še bolj redno menjat.user posted image Drugače pa ful fajn... Aja, samo dobro si umij roke, ko se namažeš..

clock-img

16.04.2007, 08:17

clock-img

ery

pencil-img

1675

Ne boste verjele, to sem danes jaz hotela vprašati... Sem hotla že kupit to kremo. To se pravi ste večinoma zadovoljne z njo. Pa kako se namažete lahko enakomerno? A pa se vsak dan mažete?

clock-img

16.04.2007, 09:13

clock-img

ksenjak

pencil-img

1919

Sem ga kupila prejšnji teden, tistega z bleščicami. Namazala sem se prvič danes, in nisem popolnoma nič flekasta. Se odlično maže, vpije in lepo diši pa na soncu imam svetlikajočo kožo. Kar se porjavelosti tiče pa težko rečem ali je kakšna razlika ali ne.

Kot berem zgoraj, je pri nekaterih kar precejšnja razlika po tem , ko se namažejo. To pa res ne vem. Bi si mogla očitno malo več kreme namazati na telo.

Lp

clock-img

16.04.2007, 09:18

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Sej barva se itak pokaže šele po več nanosih ane? Pa fleki najbrž tudi. Jest se glih zarad flekov ne upam uporabljat, to če jih maš, je pomoje odvisno tud od kože. Po kolkem času pa pol fleki izginejo, ko se nehaš mazat?

clock-img

16.04.2007, 11:05

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Tudi jaz se vam zahvaljujem za odgovore. V petek sem si jo že nameravala kupila, potem pa je nisem vzela. Predvsem me je skrbelo, da bi bila potem preveč flekast.. Sedaj pa si jo lahko kupim, saj berem, da ste zelo zadovoljne. HVALA!! user posted image

clock-img

16.04.2007, 11:14

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

IZVIRNO SPOROČILO: total

Jaz sm ga imela lani,pa je bil ok.

Enako.

Da pa ne rataš lisast je najbolje najprej (ali dan prej) narediti piling.
Nekje sem prebrala, da je dobro, da se prej (par minut) namažeš s kakšno kremo za telo (ne preveč mastno, še bolje losjon) in počakaš da se vpije. Potem pa losjon za samoporjavitev.

clock-img

16.04.2007, 12:14

clock-img

romy

pencil-img

580

In koliko stane ta krema? In na koliko časa se mažete?

clock-img

16.04.2007, 12:45

clock-img

ery

pencil-img

1675

Ta krema stane okrog 1100 SIT(sem še vedno v tolarjih). Tudi mene zanima kolkrat se mažeš-ali vsak dan? ja res je, preden se s to porjavitveno kremo namažeš, je fino narest piling.
samo kateri je boljši ali z bleščicami ali brez?

Aja pa še to-kako se to namažete? Kot z navadno kremo ali ste bolj natančne? A daste kremo samo na roke in lepo po nogah pač navadn razmažete? user posted image  

clock-img

16.04.2007, 13:38

clock-img

facka

pencil-img

789

najboljše je prej naredit peeling, da se odstrani povrhnja plast

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

clock-img

16.04.2007, 14:01

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

IZVIRNO SPOROČILO: facka

najboljše je prej naredit peeling, da se odstrani povrhnja plast

Jap, priporočam kokosov piling od Kancilje -> ni drag (okoli bivših 1000sit), se da pa primerjat s kakšnim res konkretno zasoljenim s ceno. Jaz nisem mogla verjet!

clock-img

16.04.2007, 14:06

clock-img

ery

pencil-img

1675

lONDON pARIS SE TA KOKOSOV PILING DOBI TUDI V dm-U?

clock-img

16.04.2007, 15:26

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

IZVIRNO SPOROČILO: ery

lONDON pARIS SE TA KOKOSOV PILING DOBI TUDI V dm-U?

Težko rečem user posted image , jaz sem ga kupila v Mercatorju user posted image

clock-img

16.04.2007, 15:29

clock-img

vista

pencil-img

48

Jaz ga imam. Nič šekasta, ampak drugo jutro pa smrdiš po zažganem. A sem samo jaz opazila to?!?!

clock-img

16.04.2007, 20:25

clock-img

dory

pencil-img

8852

moja mami ga je testirala lani...zagnala je celo skatlo v smeti,ker je bla tko grozn sekasta...valda, pri teh kremah se le ta vpije na dolocenih mestih drugace,kljub prejsnji uporabi pilinga..in na ta princip se tud spira...tko da...temu skor ne uidete :)

clock-img

17.04.2007, 08:31

clock-img

ery

pencil-img

1675

Morm povedat, da sem včeraj šla kupit ta losjan. Naredila sem piling, se namazala in zaenkart je kul. Koža postane res gladka, mehka... Po kolikih nanosih se ti pa pozna barva? A gre pol to s tuširanjem dol?

clock-img

17.04.2007, 08:33

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Ne, za vedno si potem takšna user posted image

clock-img

17.04.2007, 08:50

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Jaz pa kar rjavi sprej za čevlje uporabim. Sem ful rjava, kot da bi z morja prišla. user posted image

user posted image

clock-img

17.04.2007, 09:17

clock-img

srki

pencil-img

9222

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, slaba stran teh krem za samoprjavitev je v tem, da se s tuširanjem spirajo, nekje bolj, nekje manj, pol se pa poznajo beli flekci. Sploh če od blizu pogledaš.

Ko sem si namazala noge, sem si losjon stisnila kar na noge in ga dobro vtrla v kožo, potem pa sem tudi pazila, da ne posedam povsod oz. da ne ležim, ne držim nog skupajuser posted image , ker potem pa res rataš fajn flekast.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem