writing-img

Dr.Nataša Kočnar

clock-img

07.02.2009, 15:21

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Zanima me, če je kira mela teževe z zanositvijo in ji je ta ginekologinja kej "pomagala"??

clock-img

07.02.2009, 16:46

clock-img

urša28

pencil-img

166

na žalost ne vem katera je ta dr,,. men bo pomagal dr.drobnič v ljubljanskem kl.centru

srečno

clock-img

19.02.2009, 09:42

clock-img

bujz

pencil-img

7

Dr. Kočnar Nataša dela v bolnišnici Brežice in mi je veliko pomagala. Zelo vam jo priporočam, je izreden človek in strokovnjakinja na svojem področju, vendar je problem čakalna vrsta. Samo vztrajni morate biti!!!user posted image user posted image

clock-img

19.02.2009, 19:44

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Bujz, kako ti je pa pomagala, če ni preveč osebno? Hvala za odgovor!!!

clock-img

20.02.2009, 19:16

clock-img

bujz

pencil-img

7

Divans1, jaz sicer nisem imela težav z zanositvijo. Jaz sem imela problem v tem, da mi je plod odmrl.  Po moje, marsikateri zdravnik ne bi tako reagiral, kot je ona. In sicer: na njej sami se je videlo, da ji ni vseeno, kaj se dogaja z žensko, ko zve, da ji je otrok, ki si ga je tako želela, umrl že na samem začetku življenja. Povedati hočem, da je ona -to je moja subjektivna ocena, ne vem kako drugi mislijo-, človek, ki bi naredila vse, da pomaga človeku v stiski, sploh pa ženski, ki si zelo želi otroka. O njej se po Brežicah veliko govori kot o eni izmed redkih zdravnikov, ki se nimajo za Boga, ampak da je predana delu in svojemu poslanstvu. Iz lastnih izkušenj, ki so drugačne narave, kot vaše,  ti jo zelo toplo priporočam! Upam, da tvoje težave z zanositvijo niso tako hude, in da ti bo uspelo......

clock-img

21.02.2009, 12:09

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Najlepša hvala bujz!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.02.2009, 18:53

clock-img

bujz

pencil-img

7

Divans1, iskreno upam, da ti bo uspelo, da dobiš otroka!! Sicer ne vem, če ti je moje pisanje kaj pomagalo glede odločitve za pomoč pri izbiri ginekologa za tvoje težave, opisala sem samo lastne izkušnje.... Drugačne od tvojih, pa vendar žalostne in na drugi strani tako lepe, da jih ne doživiš kadarkoli... DRŽIM PESTI!!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem