writing-img

Dr.Pusenjak ali dr. Cerar

clock-img

14.01.2005, 13:22

clock-img

SIMONA -2

pencil-img

1

Ce bi lahko zbirale med njima za vodenje nosecnosti, katerega priporocate dr. Pusenjaka ali primarija dr.Cerarja (oba v Lj porodnisnici)?

clock-img

14.01.2005, 13:23

clock-img

dory

pencil-img

8852

Jaz za dr.Pusenjaka...

clock-img

14.01.2005, 13:38

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Dr. Pušenjak!!!

clock-img

14.01.2005, 13:46

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Dr. Pušenjak je zakon!!!!!!!

clock-img

14.01.2005, 14:44

clock-img

Soncnica

pencil-img

676

dr. Pušenjaka - on je res super!

clock-img

14.01.2005, 16:12

clock-img

jagoda

pencil-img

737

Jaz sem se srečala že z obema in mi je bil dr Cerar večji strokovnjak - pa tak, no bolj mi je bil všeč! Pušenjak mi deluje mal pasivno. Vse sem mogla iz njega izvlečt. Ni pa bil nobeden od njiju moj osebni G! Mogoče je imel Pušenjak samo slab dan!

clock-img

14.01.2005, 20:04

clock-img

SILVA

pencil-img

1129

Dr.Pušenjak,jaz ga imam za izbranega ginekologa in je zakon.Delal mi je NS,ZO in na koncu še carski rez.
Ne morem ga prehvalit.
Dr.Cerar oz. primarij Cerar mi je pa delal UZ in sem bila zelo razočarana.Čisto nič mi ni povedal kako je z mojim otročkom,a je uredu al ni,ker je imal neke težave,potem pa ko sem ga vprašala kako in kaj,mi je pa samo rekle,da zgleda uredu.In to je to.Nikoli več ne grem k njemu.
lp

clock-img

15.01.2005, 10:59

clock-img

Sisy

pencil-img

6750

če pa mojo mami vprašate bo prisegla na dr.Cerarja! Če njega ne bi bilo takrat,ko je bil čas da pridem na svet verjetno tud mene ne bi bilo! Lahko rečem da je "rešil" zelo težek porod....in vprašanje kaj bi bilo brez njega...

:bravo: za dr.Cerarja!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem