writing-img

Dr. Dimnik

clock-img

29.08.2007, 23:15

clock-img

Anonimen

Ima kdo izkušnje z ginekologinjo dr. Dimnik v bežigrajskem ZD?
Hvala in lep pozdrav!
user posted image

clock-img

29.08.2007, 23:30

clock-img

helloKitty

pencil-img

1404

Ne, jst mam dr. Žigon in je ful uredu. user posted image

clock-img

30.08.2007, 09:13

clock-img

Anonimen

Jaz sem hodila k njej, ko je še delala v Zagorju. Nisem bila preveč zadovoljna.

clock-img

30.08.2007, 11:28

clock-img

Anonimen

Hvala za mnenja. Zdaj sem v še večji dilemi, katero izbrati user posted image hothien, zakaj pa nisi bila zadovoljna? helloKitty, kakšna je pa dr. Žigon?
user posted image

clock-img

30.08.2007, 12:34

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Osebnih izkušenj nimam, iz kar nekaj ust pa sem slišala ne ravno pohvalne besede, tako da...

Jaz sem s svojo zadovoljna, je pa privat s koncesijo, dr. Colja Lovšin Branka.user posted image

clock-img

30.08.2007, 14:47

clock-img

helloKitty

pencil-img

1404

Men je ful uredu. Bolj mlajša, takoj me je sprejela ker še nisem mela svoje G. Pa še zdej je ordinacija čist prenovljena. user posted image

clock-img

30.08.2007, 15:42

clock-img

Anonimen

Mlajša? user posted image  Jaz sem hodila k njej ziher ene 8 let nazaj, pa je bla že takrat čez 40.

No, meni ni bila všeč, kerje taka tiha, nič ne pove, ne da se ravno velik pogovarjat z njo, da bi kej razložila, pa tko.

clock-img

30.08.2007, 16:14

clock-img

helloKitty

pencil-img

1404

Ne, jst mislm dr. Žigon. Najbrž ti misliš dr. Dimnik.

clock-img

02.09.2007, 21:38

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

Jaz sem imela dr. Dimnikovo med prvo nosečnostjo in se mi je zdela zelo fajn...Izpeljala vse korektno in ok. sem bila zadovoljna.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

clock-img

02.09.2007, 22:07

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Meni je pa dr. Dimnikova ful fajn. Glavni razlog je, ker je zelo strokovna.  Dokler je s človekom vse ok, si zadovoljen z vsakim zdravnikom, najbolj pa s tistim, ki se ves čas prijazno smehlja. Ko pa gre enkrat kaj narobe, potem se pa prokleto vprašaš, kaj si vendarle mislil. In v slo. je zelo malo res kvalitetnih G, ampak Dimnikova je eden od slednjih - res se spozna na svoje delo - se pa ne smehlja ves čas, niti ni za to, da so punce nezaščitene, hočem reči, ne odobrava neodgovornosti, kar se pa strinjam.
Imela sem dve rizični nosečnosti - na UZ se spozna res zelo - mnogo bolj kot povprečen zdravnik. Ni je bilo reči, ki je ona ne bi opazila. Vedno je tudi delala vse preiskave, ki so bile sploh mogoče. Celo takrat, ko sem enkrat pred leti krvavela v trebušno votlino, pa sicer hvala bogu nisem bila noseča, je točno vedela, kaj je, medtem ko so se dohtarji na lj. urgenci oz. na ginekologiji kasneje še tri dni kunštvali, kaj mi vendarle je, dokler ni primarij po treh dneh packanja ugotovil isto, kot dr. Dimnikova - pa sem šla direkt na operacijo pod nujno (kar je ona vedela že mnogo prej). Katerokoli težavo sem pri njej rešila, če mi je kadarkoli karkoli falilo, me je sprejela isti dan, oz. takoj, svoje paciente pozna tudi po telefonu, vsaj mene pozna (hodim pa k njej 10 let). Resnica pa je, da ni ravno strašno zgovorna, razen če jo sam vprašaš. Sama vprašam. Vse, kar me zanima, sem tudi vedno izvedela. Aja, tudi straši nikoli z ničemer. Vse pove zelo taktno in smiselno. Skratka, meni je ful fajn in je ne zamenjam.

clock-img

04.09.2007, 20:33

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Jz sem imela Dimnikovo v Zagorju pa tud nimam veliko dobrega za povedat. Po mojih izkušnjah precej hladna in groba ženska. Po enem pregledu so se mi na trebuhu poznali lepi modri odtisi prstov. Izkušnje so pač različne.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem