writing-img

Dr. House

clock-img

27.05.2008, 11:26

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

Kaj so ga na pop tv nehali predvajati? Danes ga namreč ni pa še ni bilo vseh delov zadnjič je bil komaj 14. del? user posted image

clock-img

27.05.2008, 11:41

clock-img

felicia

pencil-img

2590

kaj pa je danes namesto tega?

clock-img

27.05.2008, 11:55

clock-img

jerikou

pencil-img

204

ja pa ga res ni...???  na sporedu je nek kanadski film, najbrž spet kaka življenjska zgodba...user posted image

clock-img

27.05.2008, 12:05

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Ja, točno, da je danes neka življenjska zgodba, sem slišala na TV reklamo.

meni je bil pa House tako dober. Sicer sem vedno gledala samo do prvih reklam, ker sem potem zaspala, ampak mi je bil car.

clock-img

27.05.2008, 12:20

clock-img

snake

pencil-img

716

user posted image

življenje je lepo

clock-img

27.05.2008, 12:33

clock-img

*kinnie*

pencil-img

3931

škoda no, to je bilo skoraj edino, kar sem gledala

clock-img

27.05.2008, 13:19

clock-img

klavdijas

pencil-img

406

Prekinjajo 3 sezono, ki se bo nadeljavala jeseni. Naslednja 4 sezona se bo vrtela jeseni kar po koncu 3. Vendar je pol krajša ( samo 14 delov ) zaradi stavke scenaristov.

Lp,

Klavdija

clock-img

27.05.2008, 13:21

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

No, meni je vseeno, ker se te dele že vse na HTV gledala in bi v bistvu rada, da se čimprej končajo in začnejo novi.

A zdaj bodo pa jeseni s temi nadaljevali? Mater so šparovni!!!

clock-img

27.05.2008, 13:43

clock-img

Anonimen

O bastardi!!! Pa glih zdej ko sem ga spet začela gledat! Edina stvar, ki jo še gledam po TV. No ja, bom pa še malo več časa za računalnikom preživela user posted image

clock-img

27.05.2008, 13:46

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

IZVIRNO SPOROČILO: klavdijas

Prekinjajo 3 sezono, ki se bo nadeljavala jeseni. Naslednja 4 sezona se bo vrtela jeseni kar po koncu 3. Vendar je pol krajša ( samo 14 delov ) zaradi stavke scenaristov.

Lp,

Klavdija

Kolk so smotani!!! Pa isto je s hausvajfsi pa prisnom user posted image  A misljo kej nehat tole stavko? Jaz tudi rada gledam dr. House, pa očitno zdej še tega ne  bom mogla.

clock-img

27.05.2008, 13:53

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

Full škoda ja, jaz sem z veseljem ob 21h prižgala TV sam zaradi njega, drugače tudi skorajda ne gledam TVjauser posted image .

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

clock-img

27.05.2008, 15:36

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

ja ni ga ..zgeda da je konc sezone..user posted image user posted image

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

27.05.2008, 16:12

clock-img

amaya

pencil-img

4434

Pa sej samo še ponavljajo...zdej so pa res kar nekj epizod ponovili....potem septembra, pa bodo zopet ponovili user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

27.05.2008, 21:00

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Najbrž ni blo dnarja za odkup novih epizod user posted image

kaj čem pa zdaj gledat??? user posted image

clock-img

27.05.2008, 21:26

clock-img

amaya

pencil-img

4434

sigurno se najde na naši nacionalki kakšen mega super film, ali pa oddaja, ki te bo uspavala v roku 10 minut...user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

28.05.2008, 09:29

clock-img

Colt

pencil-img

2988

Hehe, res je car. Se ga pa še spomnim ko je ta igralec špilal ''šefa'' od Črnega gada. In imel ravno obratno sorazmerno vlogo, namreč popolnega bebčka. Morda se katera spomni user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

clock-img

28.05.2008, 09:47

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

Morda se katera spomni

Ou jes. In ne morem verjet, da je to isti tip, matr. Od bedaka do junaka.
Drugač pa sem jaz ob torkih gledala tud tisto nadaljevanko po dr. Housu, Damages/Nevarna igra, ker mi je bila user posted image , pa včer tud tega ni bilo več!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa te ogabne življenjske zgodbe, no, pol kufer jih mam. In tistih cenenih takozvanih krimičev ob sredah. Za bruhat. user posted image user posted image user posted image

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

28.05.2008, 09:50

clock-img

Pobalami

pencil-img

1115

Ja črni gad je itak klasika. jaz ga lahko 10x gledam pa mi je potem še bolj smešen, ker poštekam kakšne fore. user posted image

clock-img

28.05.2008, 10:13

clock-img

Colt

pencil-img

2988

Črni gad (Černi gad, ker so na RTV napačno napisali naslov) je bla podobna zadeva kot ''Štoparski vodnik po galaksiji'' od D. Adamsa. Si moral večkrat prebrat, da si šteknil vse fore. Prav genialno.

G

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

clock-img

28.05.2008, 15:01

clock-img

jackie*

pencil-img

14

IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj
Drugač pa sem jaz ob torkih gledala tud tisto nadaljevanko po dr. Housu, Damages/Nevarna igra, ker mi je bila user posted image , pa včer tud tega ni bilo več!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaaaaaa...., jaz tudi to pogrešam. Pismo, pa sploh ni bilo nobenega pravega konca. Nazaj je šla delat v odvetniško pisarno, da jo bo zašila s pomočjo FBI ...če?

clock-img

28.05.2008, 15:15

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Črni gad (Černi gad, ker so na RTV napačno napisali naslov) je bla podobna zadeva kot ''Štoparski vodnik po galaksiji'' od D. Adamsa. Si moral večkrat prebrat, da si šteknil vse fore. Prav genialno.

G

V Črnem gadu je še bollj genialenuser posted image user posted image

clock-img

28.05.2008, 16:06

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

IZVIRNO SPOROČILO: jackie*

IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj

Jaaaaaa...., jaz tudi to pogrešam. Pismo, pa sploh ni bilo nobenega pravega konca. Nazaj je šla delat v odvetniško pisarno, da jo bo zašila s pomočjo FBI ...če?

Ja sej pomoje tisto ni bil konec, ampak so naši kar nehal rolat nadaljevanko. user posted image user posted image  Bomo vidl če bo drug tedn kej drugač.

clock-img

29.05.2008, 00:47

clock-img

barika

pencil-img

6448

IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

IZVIRNO SPOROČILO: Colt

G

V Črnem gadu je še bollj genialenuser posted image user posted image

pa veste, kje je še igral (sem samo user posted image user posted image ) v otroškem filmu Stuart little, al neki takegauser posted image user posted image user posted image , z očali, pa tak družinski tip človeka.

clock-img

29.05.2008, 08:43

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

Ja, pa na tv slo so že kar nekaj časa nazaj rolali nadaljevanko Forty something. Ne vem, kako je bil naslov preveden - Srednja leta al kako .... No, tam je bil že mal bolj podoben Housu. user posted image

clock-img

29.05.2008, 08:48

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

Evo ga še tule user posted image user posted image user posted image in tule.

< Sporočilo je popravil ZmajTolovaj -- 29.5.2008 8:51:39 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem