writing-img

Dr. Klun v ZD Vič

clock-img

11.06.2006, 21:41

clock-img

alenkat

pencil-img

42

Punce pozdravljene,
v soboto sem naredila test in pokazali sta se user posted image , glede na to da imam še vedno študenskega ginekologa, moram namreč najti novega.
Po pregledu že objavljenih tem sem zasledila, da ste nekatere pacientke dr. Kluna v ZD VIč.
Zanima me, kakšne so vaše izkušnje?
Hvala za pomoč

clock-img

11.06.2006, 22:56

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

Jst sem pri dr. Klunu. Je ginekolog in porodničar tako da ti ga priporočam. Sem zelo zadovoljna.

clock-img

12.06.2006, 06:45

clock-img

Anonimen

Meni osebno je bolj všeč dr. Štrumbelj. Zdi se mi prijetna in tudi nežna, pove vse kar te zanima in še več.

clock-img

12.06.2006, 12:46

clock-img

alenkat

pencil-img

42

Najlepša vama hvala za odgovor.
Še danes grem v ZD Vič in se prijavim na pregled.
Lep dan še naprej

clock-img

12.06.2006, 13:01

clock-img

Sandra*

pencil-img

1726

Oj!

A katera ve kako dela dons pa jutr dr. Klun ker se morem jaz naročit, ker gre moja gin. na dopust in je on baje nadomestni za mojo!

Lp

clock-img

12.06.2006, 15:07

clock-img

Anonimen

Najbolje da kar pokličeš, mislim pa, da dons dela Klun popoldne, jutr pa dopoldne, nisem pa ziher. Predvidevam samo zato, ker je moja g. tudi dr. Štrumbelj in dela danes dopoldne, jutri popoldne, v sredo pa spet zjutraj. Mislim, da imata ravno obratni termin. Tel. pa je (če ga slučajn nimaš) 200-45-29.

clock-img

12.06.2006, 16:17

clock-img

Sandra*

pencil-img

1726

Kličem že cel popoldne, pa se mi nobedn ne javi! Groza!

clock-img

12.06.2006, 22:16

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

js mam tut Kluna, pa sm tut zadovoljna... pove, kaj je potrebno in te ne dela živčne oz. panične.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem