writing-img

Dr. Krevelj

clock-img

16.11.2010, 22:18

clock-img

DeHa

pencil-img

35

Pozdravljene!
Zaradi mnogih zdravstvenih težav (v glavnem pljučka) razmišljamo, da bi poskusili z alternativno medicino.
Od kolegov smo slišali za Dr. Krevlja.
Imate kakšne izkušnje, s katerimi nam lahko pomagate? Hvala vam!

clock-img

17.11.2010, 08:13

clock-img

morje10

pencil-img

186

Mož hodi k njemu zaradi migren in je zadovoljen. Držati se mora napotkov in jemlje homeopatska zdravila. Je veliko bolje, saj praktično nima več migren. Prej pa je imel hude migrene: najmanj enkrat tedensko je preležal.

clock-img

18.11.2010, 14:45

clock-img

ČebelicaMaja

pencil-img

1075

Moraš pa vzeti pri dr. Krevlu še nekaj v zakup- od vas bo pričakoval spremembo prehranjevalnih navad in posledično življenjskega stila (kar sicer ni slabo, je pa težko) in je zelo drag -120€ prvi pregled, za otroke morda malo manj in potem vsak naslednji mislim da 60€ plus granule... tako, da se tega kar precej nabere.

Mi hodimo k homeopatinji ravno zaradi pljučk- ni naredila čudežev, je pa malenkost bolje... za dr. Krevla se pa nisem odločila zaradi cene in zaradi izkušenj prijateljic- je namreč zelo strog in pričakuje, da upoštevaš njegove napotke. Saj pravim... če ti znese je super, ker res pomaga, vendar je včasih pač težko videti samo črno ali belo.

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

clock-img

18.11.2010, 22:30

clock-img

DeHa

pencil-img

35

Hvala vama za informacije.
Maja, si me malo prestrašila......user posted image
Sporočim, kako smo se odločili!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem