writing-img

Drža glavice

clock-img

24.05.2009, 13:11

clock-img

PetraSkok

pencil-img

202

Pozdravljene!

Zanima me, pri kateren mesecu starosti so vaši otročki začeli samostojno držati glavico?
Pri nas je problem ta, da le za kratek čas postavi glavico pokončno, potem pa začne klatiti z njo vsepovprek in smo tudi zato poslani na fizioterapijo.

Ali ima katera podobno iuzkušnjo in kaj svetujete?

Zelo vesela bom vseh vaših odgovorov.
LP,
Petra

clock-img

24.05.2009, 14:46

clock-img

Taddy78

pencil-img

1983

Pri 4.mesecih mu je več nisem  podpirala, s tem da je že pri 2.mesecih, ko sem ga držala kvišku imel glavo čist fixno, oz. mu ni padala naprej.
Ampak se je rodil z malo večjo porodno težo in je patronažna ko je prvič prišla takoj rekla, da ima vratne mišice razvite za 3.mesečnika...

clock-img

24.05.2009, 19:53

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

Naša pri 3 mesecih - tako da smo se lahko šli aviona po stanovanju...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

clock-img

25.05.2009, 09:23

clock-img

Šaki

pencil-img

2459

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Naša pri 3 mesecih

♥ moja dva zaklada ♥

clock-img

25.05.2009, 18:25

clock-img

uršula83

pencil-img

635

Naš jo je za silo držal pri 4 mesecih, ampak tut približno ni bila še stabilna. Sedaj pri 5 mesecih pa jo drži sam brez problema. Ful pozno, glede na to, da jih večina pravi da jim pri 3 držijo, pa nas zato niso nikamor pošiljali. 

čakamo že drugi zakladek

clock-img

25.05.2009, 20:55

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

pri 3 mesecih jo drži brez opletanja

clock-img

25.05.2009, 21:56

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

IZVIRNO SPOROČILO: uršula83

Naš jo je za silo držal pri 4 mesecih, ampak tut približno ni bila še stabilna. Sedaj pri 5 mesecih pa jo drži sam brez problema. Ful pozno, glede na to, da jih večina pravi da jim pri 3 držijo, pa nas zato niso nikamor pošiljali. 

Petra, samo res čudno, da so vas tako hitro poslali na FT - če je vaša stara šele 3,5 m. user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

clock-img

26.05.2009, 08:42

clock-img

majči22

pencil-img

735

IZVIRNO SPOROČILO: uršula83

Pr nas podobno. Tudi nas niso nikamor pošiljali.

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

clock-img

26.05.2009, 08:50

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Petra, bodi vesela, da so vas poslali na fizioterapijo. Tudi nas je P poslala v RA preventivno, ker je pač nedonošenček, tam pa so rekli, da nas bodo dali na fizioterapijo, ker mu kot nedonošenčku po defaultu pripada in da je to enkratna stvar in da bi bilo idealno, če bi lahko prav vsi dojenčki bili deležni fizoterapije, ampak žal ne gre. Tako da sem jaz prav vesela, da hodimo, pa čeprav niti ne bi bilo potrebno. Je pa res, da zraven joka kot dež, ampak tako je pri večini dojenčkov in večina se potem slej kot prej tudi navadi. Fizioterapija vam bo samo koristila in sem prepričana, da so tudi vas poslali bolj preventivno kot pa da bi bilo kaj narobe, ker z glavico pri 3.5 m. še opleta. Pač niso vsi dojenčki enako hitri v razvoju.

clock-img

27.05.2009, 15:51

clock-img

PetraSkok

pencil-img

202

Vsem se iskreno zahvaljujem za odgovor. Prav potolazile ste me. Res ne vem, ampak mi smo poslani v razvojno pri 3,5 mesecih. Upam, da se bo stanje izboljsalo. Pozdrav vsem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem