writing-img

Državna komisija za OBMP

clock-img

13.12.2006, 19:34

clock-img

tejci7

pencil-img

6

Pozdravljene!
Danes sva z mojim dobila pošto od konzilija da se dovoli izvedba postopka OBMP z uporabo darovanih ženskih spolnih celic. Zanima me kaj je naslednji korak? Sestra Alemka mi je v Leonišču sicer rekla, da bo na tem odgovoru pisalo kako naprej, da bodo napisane tel.številke za razgovor s pravnikom, soc.delavko in psihologom, vendar pri nama o tem ne piše nič....user posted image
Prosim za odgovor, če katera kaj ve o tem.
Hvala! 

clock-img

14.12.2006, 08:58

clock-img

Anonimen

Predlagam ti, da jo pokličeš in poizveš kako naprej. Pohiti, kajti pot do teh treh mnenj je dolga. Jaz sem bila sicer v MB, pa vendar, je dolgo trajalo, pol pa se še načakaš, da dobilo darovalko,..., pa če še ne rata, kot pri nama, upam, da pri vama bo že v 1.postopku.

clock-img

14.12.2006, 14:10

clock-img

anadejka

pencil-img

1742

Tejči a si mogoče dobila to pošto tako,da si mogla podpisat?
Jest sem tut učer dobila eno pošto,pa sem žal šele ob 22.00 prišla domov,mojmu možu pa na pošti niso hotl dat pisma,ker je baje osebno user posted image ,so pa rekl,da je iz zdravstva.Sem pomislila,da so mogoče končno poslali to tako težko in dolgo čakano pismo iz Leonišča.Midva ga čakava že od aprila oz.avgusta.No zdej pa vidim,da si ti učer dobila,fino,zdej pa komaj čakam da vidim,če so tut nama poslal.

Aja,če ti kej ni jasno pa res najbolje,da pokličeš sestro Alenko,ona bo vse vedla.
Pa veliko sreče za naprej ti želim user posted image

clock-img

15.12.2006, 08:45

clock-img

anadejka

pencil-img

1742

Jap,prav sem slutila.Tudi midva sva dobila pošto iz ministrstva za zdravje za OBMP,kjer tudi pri nama piše samo to,da nama je odobreno.Nobenih navodil,kako zdaj naprej.Torej kličemo sestro Alenko.

LP

clock-img

15.12.2006, 10:52

clock-img

soncek.djukelica

pencil-img

1593

pozdravljene,
tudi jaz čakam pismo iz konzilija!Morda bo prišlo do konca meseca,user posted image , sam ker ste vidve dve dobile že pošto, jaz pa ne user posted image , se lahko zgodi,da so za letos končali! user posted image
Kaj sta zvedeli pri sestri Alenki, bi mi pa prav prišla tudi njena tf., če jo bom kdaj rabila!
hvala vama, lp

Dvojna mamica sem!:)

clock-img

15.12.2006, 12:12

clock-img

anadejka

pencil-img

1742

Sestra Alenka je zdej glih na bolniški,ampak ti kamot pokličeš na 01/522 60 74 ti bo ena druga tut prijazna sestra povedala vse kar te zanima.
Men je rekla da mi bo po pošti naknadno poslala vse telefonske (pravnik,soc.del.,psihol.)in ostala navodila.

Srečno!!!

clock-img

16.12.2006, 07:13

clock-img

tejci7

pencil-img

6

Ja potem bo res najbolje da pokličem v Leonišče.

soncek.djukelica -  sestra alenka je zdaj na bolniški, nadomešča jo pa sestra Tatjana. Kar pokliči in vprašaj ker je res zelo prijazna.

Veliko sreče vsem!!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem