writing-img

Dr Anderle Radovljica

clock-img

09.04.2008, 16:39

clock-img

D.Mateja

pencil-img

246

Ojla. Mene pa zanima, če katera pozna oz. ve kaj o dr. Anderle. V Radovljici v zdravstvenem domu ima privat ordinacijo.

clock-img

09.04.2008, 18:44

clock-img

catty-2

pencil-img

6

O njej je bilo že kar nekaj napisanega- daj poskusi poiskati z iskalnikom.user posted image Drugače pa punce imajo z njo bolj slabe izkušnjeuser posted image

clock-img

09.04.2008, 18:46

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

Tako je. Jest sm bla pri njej...user posted image  Ko sem zanosila sem jo takoj zamenjala za dr. Petek na Jesenicah, ki je zakon user posted image user posted image .

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

clock-img

09.04.2008, 18:51

clock-img

Anonimen

Žal imam z njo slabe izkušnje.Ti jo ne priporočam.Lahko greš pa na Bled h Komanovi, ki je super ginekologinja.

clock-img

09.04.2008, 19:12

clock-img

jabi babi

pencil-img

362

tudi jaz sem slišala slabo za anderletovo,sama pa hodim k dr.komanovi na bled.mi je ful dobra.

clock-img

09.04.2008, 19:50

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Jaz sem bila pri njej pa mi je user posted image , sedaj sem pri Komanovi.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

09.04.2008, 19:52

clock-img

Anonimen

O njej sem slišala same slabe stvari.

clock-img

09.04.2008, 20:01

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

ja, anderletaova je res slaba. Žal se mi zdi, da Komanova postaja prestara. Ne me narobe razumet. Je sicer dobra ginekologinja, a v mojem primeru žal nisem najbolj zadovoljna.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

09.04.2008, 20:35

clock-img

Mbee

pencil-img

348

joj katastrofa od ženske....pa brez zamere ampak ta je pa čist zgrešla poklic....jst mam zdej dr. Urha in je zakon tko da verjem mi da je bolš da si najdeš nekoga drugega. Jst sm bila 3 krat pri njej in prvič sm imela genitalne bradavice in mi je rekla naj se s čebulo mažem....kr neki pol mi je dala kremo in sm imela po njej takšno vnetje da tud lulat nism mogla pol k sm pa zanosila sm bla tretjič pri njej mi pa najprej sploh ni hotla nardit pregleda pa čeprav sm bla noseča 5 tednov  pol mi ga končno je in mi ni hotla dat slikce je rekla da kao kaj mi pa bo itak se nič ne vidi razn en majhen krogec....kr neki res, ženska je zgrešla poklic.

Dve sončici v mojem življenju....zdaj pa upam d bo sonček ;)

clock-img

09.04.2008, 21:21

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

tud jaz sem slišala same slabe stvari o njej,sploh pa kar se nosečnic tiče..tudi jaz hodim k Komanovi na Bled in je zakon

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

09.04.2008, 21:27

clock-img

Clavdy

pencil-img

46

Jaz sem bila noseča 6-7 tednov, pa mi tud ni hotla dat slikice, ker je sam pikica in se ne vidi, je rekla. No, ko sem imela pa bradavice mi je pa dala napotnico. Drugače pa sem jo po približno 4 mesecih nosečnosti raje zamenjala za Podlipnikovo v Kranju, ki jo sicer tudi ne pohvalijo preveč, ampak meni je zaenkrat uredu. Najbolj všeč mi je bilo to, da mi je na vsakem pregledu delala ultrazvok in sem tako gledala kako moj otroček raste. Glede na to da nosečnici pripadajo samo 3 uz v celi nosečnosti.
Anderletova dela vaginalni pregled do 7 meseca nosečnosti, kar pa men sploh ni bilo všeč. Poleg tega pa ima  en majhen ekran za uz. No, mogoče se je že kej modernizirala  od leta 2006.

clock-img

10.04.2008, 09:18

clock-img

D.Mateja

pencil-img

246

Hvala punce.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem