writing-img

Driska...

clock-img

14.10.2005, 23:21

clock-img

kimi

pencil-img

3836

Moja pupica stara 2 meseca ima že 4 dni drisko in to vsakič ko jo previjem se pravi na 3 ure včasih še bolj pogosto,rahlo je tudi prehlajena mogoče je kakšen virus.Drugače pa se polno dojiva blato ima rumeno-zeleno. Ali se je to tudi vašim kdaj zgodilo? Nisem jo peljala nič k zdravniku.

clock-img

15.10.2005, 08:35

clock-img

mojcadamijan

pencil-img

246

Jaz mislim, da bi morala takoj k zdravniku-otroček z drisko izgubi ogromno vode in lahko dehidrira, celo do te meje da mora v bolnišnico-ponavadi je tako da če kaka trikrat zapored vodeno je dobro obiskati zdravnika po štirih dneh pa stoprocentno!

clock-img

15.10.2005, 08:37

clock-img

Anonimen

Kimi, če ima res drisko, to pomeni, če na plenički sploh ne ostane nič blata, ker je vse tekoče in plenička vse vpije, dojenčico takoj pelji k zdravniku, ker lahko dehidrira. Pa tudi sicer, tako majčkenega dojenčka je bolje prehitro peljat k zdravniku.  Meni je naša pediatrinja, za rakoli sem klicala, ko je bil Tibor še majhen, vedno rekla, pridite se pokazat, ker je še tako majhen. Pri takih pikcih zna marsikaj biti zelo nevarno. Vsaj pokliči in vprašaj.

clock-img

16.10.2005, 23:54

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Ne čakat,takoj k zdravniku.Našemu Vidu se je pojavila driska kot novorojenčku.Nato je bila ugotovljena alergija na kravje mleko.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem