cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Driska????

clock-img

16.05.2005, 21:47

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

Moja skoraj dva meseca stara Tjaša je spet imela čiiiisto tekoče blato,rjavo-rumenkaste barve??Pa to je zdaj že tretji dan!!!Ji pa dajem čajčka-Plantex,proti krčem,5-dan.Kaj to pomeni?Naj me skrbi,ker se to ne neha???

clock-img

16.05.2005, 22:01

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Če se dojita, je tašno blato normalno! moj Luka ima tudi čisto tekoče blato!
Če se ne dojita in če misliš, da ima drisko-in velikokrat odvaja blato, pazi da ne dehidrira in jo pelji jutri k dr!
Lp, Eva in Luka

clock-img

16.05.2005, 22:07

clock-img

Anonimen

Jaz ne dojim, pa ima blato tudi velikokrat rumeno-rjavo in zelo tekoče. Jaz mislim, da je to zato,ker spije veliko čaja, pri nas je to komarčkov, no sedaj pa že zeliščni, ker nimamo več krčev.:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Upam, da tako ostane.

clock-img

16.05.2005, 22:08

clock-img

Anonimen

Kolikokrat na dan pa kaka? Zaradi Plantexa driske ne bi smelo bit, saj ta čaj je prav za dojenčke. Sicer se pa za drisko smatra tako tekoče blato, da je že sama voda, da na plenički sploh ne ostane ničesar. Pa blato naj bi tudi bilo normalno take zlate barve.

clock-img

16.05.2005, 22:53

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

Šele zdaj lahko odgovorim,ker je ravnokar zaspala...

Se pridno dojiva:bravo: na plenički pa JE ostalo blato,čeprav sem jo takoooj previla,ko se je pokakala.Barve je pa res skoraj zlate.Potem naj me ne skrbi??Jaz mislim,da jo ta čajček,Plantex,fuuul prežene!!Ker ko ji ga dam zvečer,ko ima krče,se mi zdi,da se že po pol ure,oz. nakjasneje v eni uri,pokaka :zmeden:

clock-img

17.05.2005, 06:44

clock-img

Anonimen

No, potem je pa najbrž res vse tako, kot mora biti. Me veseli.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem