writing-img

Driska

clock-img

13.11.2008, 15:47

clock-img

Maja T.

pencil-img

1085

Prosim rabim pomoč!

Kako prepoznati pri 4. mesečnem otroku drisko, ko je blato tako in tako tekoče. Namreč sama sem zbolela za trebušno gripo, posledično imam tudi drisko in me je strah, da ne bi kje user posted image zbolela.

Zelo pazim na higieno, tudi cartam je ne, je mami pri meni in je z user posted image .

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

clock-img

13.11.2008, 17:23

clock-img

pob@linček

pencil-img

233

Meni je rekel pediater da je driska ce najmanj sest ur res redko kaka oziroma tece in da tega ne mores spregledat.LPuser posted image

mami in oci je najlepsi poklic za celo zivljenje

clock-img

13.11.2008, 17:26

clock-img

Petraa

pencil-img

1205

Drsika se reče,če človek najmanj 3x tekoče kaka,ampak to ni še driska,če ne smrdi itd

clock-img

13.11.2008, 17:38

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Pazi, da ne bo dobila rota virusa. Si jo cepila? Drisko pa itak prepoznaš saj je večkrat na dan pokakana pa sluz je vmes.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

13.11.2008, 18:37

clock-img

Anonimen

Jaz sem včeraj mela podoben problem, pa sem klicala pediatrinjo. Rekla je, da je driska, če je fulll tekoče - to pomeni, če plenička vse popije, ne ostane nič gor, pa če se pokaka skor vsako uro, pa če je sluzasto, pa če ne lula - to je znak, da je otrok dehidriran posledično zaradi driske. Tko da če ima mala katerega od teh znakov, je najbolje da pokličeš p, pa poveš. Ti bodo znali najbolj pomagat.

Upam, da user posted image  ne zboli. Sicer se pa ne rabiš sekirat, tudi, če je nisi cepila proti rota virusu - mi našega tudi nismo, pa ni nujno, da ga bo dobil.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem