cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Driska -rumene barve.Od česa?

clock-img

08.04.2006, 15:12

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Naša čebela ima drisko. In sicer takšne rumene barve, ne preveč smrdljivo s tršimi belimi grudicami ...Od česa bi to lahko bilo? Sicer sumim na preveč mlečnih izdelkov - včeraj ni hotela jesti nič drugega kot 2 skuti Lj. mlekarn, jogurt in polento z mlekom.
Sicer se dobro počuti, samo malo rdečo rito ima zaradi driskanja.user posted image

clock-img

08.04.2006, 15:45

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Bi rekla, da je res od tu mač mlečnega. Počakaj do jutri, če bo kaj boljše.

clock-img

08.04.2006, 15:48

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Bom ja..Kaj pa čem drugega.user posted image
Je pa imela podobno drisko pri 10 mescih, ko sem ji dala prvič adaptirano mleko in je bilo od njega. Tako da sem takoj posumila na mlečne izdelke..

clock-img

08.04.2006, 16:11

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Mi smo tudi včeraj imeli drisko, pa takoj seveda rdečo ritko, pa ni jedla nič več mlečneka kot katere druge dniuser posted image  Je pa danes že na sporedu trdi kakec oz. normalni, ritka pa je tudi že dobra.

clock-img

08.04.2006, 16:28

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Pri nas pa mali že cel dan driska in bruha. Me kar malo skrbi, ker ne neha in ne neha. Pa ni sploh nič jedel, ker ni mogel. Po moje kaj razsaja. Tolk je bogi.

clock-img

08.04.2006, 16:40

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Naša bruha ne...Samo tale čudna driska...Bljek

clock-img

08.04.2006, 19:27

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Moj Nejc kaka običajno rumeno, če je polento z jogurtom. Ne kaka tekočega, rumeno je pa definitivno od polente, ker jo poje eno skledo!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem