cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Druga nosečnost - materinska šola

clock-img

17.04.2007, 11:51

clock-img

blazka

pencil-img

554

Zanima me, če ste tudi v drugi nosečnosti hodile v materinsko šolo? Midva sva hodila v šolo za starše pred dvema letoma, pa se mi zdi, da se v tem času ni moglo kaj dosti spremeniti. Dihala bom pa že, ko bo trebauser posted image !
A ste vi hodili?

clock-img

17.04.2007, 11:51

clock-img

Anonimen

niti v prvi niti v drugi nisem hodila

clock-img

17.04.2007, 11:57

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Če si bila v prvo, je v drugo nepotrebno.

I don't care what they say, I just wanna live my life

clock-img

17.04.2007, 11:58

clock-img

Anonimen

Jaz zdaj v drugo nimam namena it, čeprav sem dobila vabilo. Je komaj leto in pol od takrat, ko sva hodila, tako da se mi ne zdi smiselno zapravljat časa in trpet sedenje tam, ker ziher niso nič novega izumli. Znam pa zdaj itak več kot sem takrat.

clock-img

17.04.2007, 12:15

clock-img

Pikica pokica

pencil-img

796

Midva bova pa šla.  Sicer ne vem, če vse dneve, prvega pa zagotovo.
Aja, od prve user posted image  je 3 leta.

LP

clock-img

17.04.2007, 13:13

clock-img

Mateja82

pencil-img

926

Mislim da ne bova šla, ker prva nosečnost še ni tako daleč nazaj in se v tem času sigurno ni kaj dosti spremenilo user posted image

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

clock-img

17.04.2007, 13:29

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

v drugo nisem hodila, čeprav je bilo razlike med porodoma 9 let user posted image  

pa tud, če bi, mi ne bi kaj pomagalo, ker sem imela v drugo CR user posted image

clock-img

17.04.2007, 13:46

clock-img

nas5

pencil-img

240

Imam 3 otroke, med prvim in drugim je razlike 1.5 let. Med drugim in tretjo pa 9 let. Pa sem šla v mater. šolo tut zaradi naše babice Metke. Jo je tko fajn poslušat. Da še mal reklame naredim.

clock-img

17.04.2007, 14:06

clock-img

Taja Nagaja

pencil-img

672

Najbrž ne bom šla. Če pa že pa mogoče v kakšno drugo, da malo zamenjam okolje user posted image . Najbrž pa v tem času res niso  pogruntali nič pretresljio novega. 

clock-img

17.04.2007, 14:17

clock-img

cuma

pencil-img

1983

Tudi jaz bom prešpricala materinsko user posted image . Že v prvo mi je bilo dolgčas ... ker sem že vse zvedela na RR user posted image  user posted image !

clock-img

17.04.2007, 17:08

clock-img

dskubin

pencil-img

2326

Nisem šla, ker že v prvo nisem nič kaj pametnega izvedela. Kvečjemu kako dezinformacijo kot kakšno koristno informacijo. Ne vem, al sem jaz čudna, ampak res bi lahko povedali veliko koristnih stvari, predves iz prakse, izkušenj, ipd. (takih, ki jih res potrebuješ pred prvim porodom), ne pa eno brezvezno nakladanje, ki si ga lahko iz knjig prebereš.

clock-img

17.04.2007, 17:53

clock-img

ŠpelaP

pencil-img

1180

V prvo sva oba s partnerjem hodila v šolo za starše. Zdaj pa ne greva. Se mi ne zdi potrebno. Sem zadnjič malo brala naslove posameznih predavanj na plakatu v čakalnici pri g., pa so iste teme kot prvič.

clock-img

17.04.2007, 18:57

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Prvič ja,drugič ne.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

18.04.2007, 08:24

clock-img

Anonimen

ne v prvo,ne v drugo, niti v tretje nebom hodila. Zame že knjige zmedejo,potem pa ženska neve  kaj delat.
Tam so babice,ki vodijo porod in njih je treba poslušat.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem