writing-img

Druga porodniška

clock-img

23.09.2013, 13:06

clock-img

astarxy

pencil-img

20

Živjo punce,

Ali je imela katera podoben primer, namreč, sem ponovno noseča, moj prvi otroček pa ima 10 mesecev. Med koncem prve porodniške in nastopom druge bodo trije meseci. Ali moram iti v službo te tri mesece ali sem lahko doma?

Hvala.
Lp.

clock-img

23.09.2013, 13:46

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Kako to misliš če moraš v službo? Itak da moraš, dopusta zagotovo nimaš toliko, edino če bi morala na bolniško, drugače pa greš pač v službo. Ampak eni pa res imate ideje. user posted image

< Sporočilo je popravil Katy78 -- 23.9.2013 13:48:09 >

clock-img

23.09.2013, 23:19

clock-img

Mincaa

pencil-img

56

Živjo!

Seveda si lahko doma :) Možnosti je nekaj:
a) pustiš službo
b) se probaš zmenit za koriščenje dopusta, pa upoštevaj, da lahko porodniško začneš tudi 6 tednov pred in ne 4 tedne pred rokom(upam da to še velja), če ti pa kakšen dan zmanjka se pa probaš zmenit za neplačan dopust

Iskrene čestitke in srečno!

clock-img

24.09.2013, 00:02

clock-img

petea

pencil-img

5336

IZVIRNO SPOROČILO: Mincaa

b) se probaš zmenit za koriščenje dopusta, pa upoštevaj, da lahko porodniško začneš tudi 6 tednov pred in ne 4 tedne pred rokom(upam da to še velja), če ti pa kakšen dan zmanjka se pa probaš zmenit za neplačan dopust

ne, ne velja, že dolgo časa ne več

astarxy, ja, sem imela podobno situacijo

če nimaš zdravstvenih težav, ki bi upravičile bolniški stalež, si dolžna delati
seveda imaš kot nosečnica zagotovljeno, da ne smeš opravljati težjih del, to pa je tudi vse

lahko pa uveljavljaš pravico do krajšega delovnega časa, saj imaš otroka, mlajšega od 3 let
pa redni dopust lahko pokoristiš

< Sporočilo je popravil petea -- 24.9.2013 0:04:43 >

clock-img

24.09.2013, 08:56

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Glej, boš videla, kako bo nosečnost potekala. Pojdi delat, pokoristi ves dopust . Trije meseci bodo hitro minili

Mama štirih deklic in 5ra

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem