writing-img

Drugič noseče

clock-img

28.11.2006, 08:45

clock-img

Anonimen

kdaj se vam je začel poznati trebušček?
koliko prej kot v prvi nosečnosti?

clock-img

28.11.2006, 08:57

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Prej ja, saj na koncu je bil isti in tako, ampak veliko prej se je poznal.

I don't care what they say, I just wanna live my life

clock-img

28.11.2006, 09:01

clock-img

mala

pencil-img

913

pri dobrih 3 mesecihuser posted image sem že morala nositi nosečniške hlače in se je že ornk videlo, v prvi nosečnosti pri 4 mesecih-se je rahlo videl-no tisti,ki me niso poznali niso mogli vedt, da sem noseča..
lp

clock-img

28.11.2006, 09:53

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Kaj pa vem...v pvi nosečnosti sem bila veliko bolj napihnjena že na samem začetku, zdaj v drugi pa nisem. Glede trebuha pa ti še ve vem rečt, je še prezgodaj.

clock-img

28.11.2006, 10:26

clock-img

Tinca7

pencil-img

451

Sama sem (pa če verjamete al pa ne) vedela da sem noseča, še preden sem naredila test. Vse me je namreč tiščalo kot hudič (poročno obleko so mi moral zadnji moment razširit pri 3 tednih nosečnostiuser posted image ) in tut nosečniške hlače sem začela nosit pri dveh ali dveh mesecih in pol. Pol se je pa stvar kar ustavla in zdaj imam veliko manjši trebuh kot v prvi nosečnosti.

clock-img

28.11.2006, 11:00

clock-img

sezam

pencil-img

2188

Pri 5 tednih sem morala zamenjati spodnjice, ostalo malo kasneje, vensdar pa 1 mesec kot prvič.user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

clock-img

28.11.2006, 12:02

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Tam v četrtem mesecu, nič kaj prej kot v pri prvi nosečnosti. Je pa res, da je trebušček sedaj veliko večji kot sem ga imela v prvi nosečnosti.user posted image

clock-img

28.11.2006, 14:10

clock-img

Anonimen

hvala za odgovore. meni se namreč zdi, da so hlače bolj tesne že sedaj, pa še nimam 8 tednov.
se mi je pa v prvo že pri treh mesecih luštno poznalo, pa tudi trebuh je bil na koncu gromozanski.
če bo zdaj še večji....bom rabila voziček, da ga bom pred sabo vozila.user posted image

clock-img

29.11.2006, 11:21

clock-img

Anonimen

v 1.nosecnosti, se mi je trebuscek poznal nekje pri 4,5m...zdele sem noseca 13 4/7 pa je tud se cist raven :(

clock-img

29.11.2006, 22:13

clock-img

Anonimen

Men se je že v prvi nosečnosti trebušček kmalu poznal, zdaj se mi pa seveda še prej. Sem v 9. tednu, pa se mi že malo pozna, navadne hlače moram imeti odpete in bom počasi prešaltala na nosečniške z elastičnim pasom čez trebuh.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem