writing-img

Drugi otrok ni bil sprejet

clock-img

24.05.2010, 11:46

clock-img

memole80

pencil-img

480

Lep pozdrav!

Danes sem dobila sklep, da drugi otrok ni bil sprejet v vrtec.user posted image  Ma kaj nima 2. otrok prednost za vpis v vrtec?! Baje da smo šele na 20. mestu. user posted image  Tako sem žalostna.

clock-img

24.05.2010, 11:48

clock-img

kakadoo

pencil-img

226

hja, sj nisi edina.

clock-img

24.05.2010, 11:51

clock-img

Nina00

pencil-img

2841

2. otrok ima navadno nekaj dodatnik točk v vrtcu, ki ga že obiskuje 1. otrok - odvisno od občine.

Če je pri vas sistem tak, da lahko oddaš za istega otroka več vlog v različne vrtce, potem boste do septembra še sprejeti. Pri nas smo bili pri 1. v enem od vrtec celo na 60. mestu čakalne liste pa so nas klicali še pred septembrom.

clock-img

24.05.2010, 12:08

clock-img

snoopy78

pencil-img

8

Kateri vrtec?

clock-img

24.05.2010, 14:59

clock-img

end1

pencil-img

1598

IZVIRNO SPOROČILO: memole80

Lep pozdrav!

Danes sem dobila sklep, da drugi otrok ni bil sprejet v vrtec.user posted image  Ma kaj nima 2. otrok prednost za vpis v vrtec?! Baje da smo šele na 20. mestu. user posted image  Tako sem žalostna.

kako pa kaj drugi ki imajo po dva otroka, v vašem vrtcu! Ker jaz bi bila zelo pozorna na VIP varijante!!!

clock-img

24.05.2010, 22:29

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Letos v ljubljanskih vrtcih drugi otrok nima nič več pik zato ker je prvi žev vrtcu. Letos so spremenili pogoje, lansko leto je to še veljalo.

clock-img

25.05.2010, 10:29

clock-img

memole80

pencil-img

480

Ma to res ni pošteno. Ne gre za to, ker bo imela zastonj vrtec, ampak trže se mi srce ob misli, da bomo prvo peljali v vrtec, druga pa bo z nonami oz. jo bomo mogli peljati drugam. :(

Blesavo se mi zdi to, da imajo prednost tisti, kjer je en brezposeln. Pa jaz si rečem: če je brezposeln, kaj ne more paziti na otroka???? Groza...za se zjokat. user posted image

clock-img

25.05.2010, 10:57

clock-img

eva1

pencil-img

4835

IZVIRNO SPOROČILO: memole80

Ma to res ni pošteno. Ne gre za to, ker bo imela zastonj vrtec, ampak trže se mi srce ob misli, da bomo prvo peljali v vrtec, druga pa bo z nonami oz. jo bomo mogli peljati drugam. :(

Blesavo se mi zdi to, da imajo prednost tisti, kjer je en brezposeln. Pa jaz si rečem: če je brezposeln, kaj ne more paziti na otroka???? Groza...za se zjokat. user posted image

Ja je res, da ni logilčno tole, da ima prednost tisti ki je nezaposlen..sicer pa ti imaš vsaj nekoga ki ti ga lahko čuva, drugi še tega nimajo, pa plačujejo 400€ za varuško!

clock-img

25.05.2010, 11:00

clock-img

memole80

pencil-img

480

Hja, imam bolj tako. Moja mama ima tudi svoje obveznosti, tašči pa ne zaupam, ker je bolj slabega zdravja ter težko hodi in nikoli ne veš kaj se lahko zgodi.

clock-img

25.05.2010, 11:49

clock-img

dva soncka

pencil-img

22

Letos v ljubljanskih vrtcih drugi otrok nima nič več pik zato ker je prvi žev vrtcu. Letos so spremenili pogoje, lansko leto je to še veljalo.

Tole ne drži - za prvega otroka v vrtcu (govorim za Ljubljano) še vedno dobiš 3 točke. Res ni ogromno, je pa vseeno lahko odločilno.

clock-img

26.05.2010, 09:13

clock-img

plotka

pencil-img

40

Mi tudi nismo dobili vrtca za drugega otroka...je bil rojen en dan prepozno...sreči pa sem ob rojstvu razmiljala tudi o tem in ga vpisala na čakalno listo v zasebni vrtec...in vse kaže, da bomo vsaj tam dobili...res pa je tudi to, da bomo namesto plačila samo za enega otroka plačevali za dva in to skupaj cca. 600€. Tako, da bomo v tem letu morali hudo stiskatiuser posted image

clock-img

26.05.2010, 10:43

clock-img

memole80

pencil-img

480

Ojoj, groza. Mene je vsaj pedagoginja potolažila, da do decembra se bo našlo mesto za našega sončka. user posted image  Je pa res težko, če ne dobiš vrtca. :(

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem